Selena Gomez и нейната вдъхновяваща ваканция в Италия
Снимките от европейското пътешествие на Selena Gomez ще ви вдъхновят да се наслаждавате на живота и да посрещате всеки ден с усмивка

Selena Gomez имаше удоволствието да отпразнува своя 27-ми рожден ден в красивата Италия в компанията на свои близки приятели.

https://www.instagram.com/p/B0UKnofDQuU/

Изпълнителката, която през последните месеци не бе особено активна в социалните медии, сподели не една, а няколко различни очарователни снимки от пътешествието и по всичко личи, че си изкарва незабравимо. На кадрите виждаме красавицата, чиято искрена усмивка потвърждава, описанието към една от снимките:

„Понякога просто не мога да опиша колко съм благодарна..“

https://www.instagram.com/p/B0oiNRLjsv3/

Както може би знаете, последната година не бе най-приятната за Selena Gomez. За сравнително кратко време една от най-чаровните изпълнителки се сблъска едновременно със здравословни проблеми и с неприятни емоции в личен план. Въпреки всичко, обаче, на връх 27-мия й рожден ден виждаме как Selenaумело се наслаждава на живота и изглежда невероятно докато го прави.

Освен, че е радост за почитателите на Selena Gomezи наслада за любителите на модата, тази поредица от снимки ни вдъхновява и да препускаме през живота с нестихващ позитивизъм, вярвайки, че няма изпитание, с което не бихме могли да се преборим.

https://www.instagram.com/p/B0ZBRxUDX9y/

Снимки: Instagram

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Лайфстайл

Свързани
Публикации