Шапката, от която се нуждаем това лято
Сламена Шапка Лято 2024

Шапката – близка приятелка на дамите през всеки сезон. И ако през зимните ни топли, то през летните ни пази. Но и добавя към тоалета ни щипка стил, понякога ексцентричност

Сламената шапка, онази стара познайница на лятото. Тя е във всякакви размери и цвят. Отива на рокля, на бански, на дънки. И на любимата ни сламена чанта…

Сламена Шапка Лято 2024

Всяко лято, около средата на юни, сламената шапка се появява в живота ни. В Instagram фийда ни, в сторитата на приятелите ни. Носим я на плажа, в града, на парти, на брънч. Дори и на по-официално събитие, стига дрескодът да е summer vibe.

Широкопола сламена шапка

С голям периферия. Прави ни загадъчни. Хвърля добра сянка върху лицето ни и го пази от слънцето. Ако ѝ добавим черна или бяла копринена панделка, вдигаме високо левъла на стила. Тази шапка обича феерични рокли от сатен или коприна.

Сламена Шапка Лято 2024

Сламена Шапка Лято 2024

Сламена Шапка Лято 2024

Тип BUCKET hat

The bucket hat или “идиотката” навлезе в гардеробите ни преди няколко сезона. Носталгията по Y2K стила я върна в играта. Мислим, че отива повече на есента, но лятото си я иска. И я направи от слама, с нестандартната си форма, определено се забелязва.

Сламена Шапка Лято 2024

Сламена Шапка Лято 2024

Сламена Шапка Лято 2024

Класика

Средна големина на периферията, с прави форми. Стои страхотно със сатенен шал отдолу. Много шик, много непреходна. Супер стилна и перфектна в съчетание с почти всеки тоалет. Можеш да я комбинираш и с класически модел черни слънчеви очила. Това е перфектният завършек на визията.

Сламена Шапка Лято 2024

Инфлуенсърите, кинозвездите, обикновените жени – всички обичат сламената шапка. Тя е непретенциозна и лесна за съчетаване. Удобна и класическа тенденция, която спокойно можем да носим всяко лято. Големите брандове я имат в колекциите си. Но можем да я намерим и в редиците на по-достъпните марки Само трябва да си изберем нашия модел.

Надяваме се да сме те вдъхновили да извадиш сламената шапка от гардероба си. И да покориш лятото с нея.

 

Снимки: Getty Images

Мода

Свързани Публикации