Sharon Stone за втория шанс след тежък удар от съдбата
Sharon Stone е една от най-обичаните актриси, която макар и да има външния вид на 40-годишна след само няколко дни навършва 61. Зад блестящата й кариера и вдъхновяващата й личност, обаче, се крие тежко минало, което включва сблъсък със смъртта през 2001, когато един инсулт безмилостно преобръща живота на актрисата.

https://www.instagram.com/p/Bs2PQvjlEbs/

Години наред, Stone предпочита да не обсъжда този ужасяващ за нея период, но ето, че почти две десетилетия след случилото се, долавяме малка част от кошмара, в който се е озовала актрисата.

“Когато в главата ми се пръсна кръвоносен съд, видях гигантска светкавица, която започна да ме смуче. Излязох от тялото си и започнах да виждам починали приятели и други хора, които са били много мили с мен през живота ми. Бях някъде по средата между два свята. Изведнъж се случи нещо, бум – и се върнах в тялото си

Когато дойдох на себе си, попитах лекаря:” Ще умра ли? “. И той каза: “Имаш кръвоизлив в мозъка.” Казах: “Трябва да се обадя на майка ми.” А той отговори: “Права си. Скоро може да загубиш способността да говориш.” Майка ми долетя от Пенсилвания толкова бързо, че слезе от самолета буквално обута в панталоните, с които копаеше в градината.

Отне ми две години, за да се възстановя. Инсултът се отрази на моята реч, слух, походка, способност да чета и пиша. Трябваше да науча всичко отново. Целият ми живот беше унищожен. Целият ми живот сякаш се отече в канала.”

Въпреки безмилостната съдба, която я е сполетяла, обаче, Sharon Stone успява да намери сили да продължи напред още по-силна от преди. От тогава актрисата е смаяла феновете си със запомнящи се филмови роли, редица номинации и награди, както и множество благотворителни дейности, безспорно оползотворявайки даденият й от живота втори шанс.

https://www.instagram.com/p/BtEOASSFGSu/

Като човек, минал през този ужас, Sharon Stone отправя и подкрепата си към Luke Perry, който претърпя инсулт през миналата седмица.

„Пожелавам му всичко най-хубаво, защото човек може да се върне обратно дори и от ръба, от най-лошите неща, аз съм пример за това.“

Снимки: Instagram

Цитати: За Жената

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации