Ще бъдеш в бяло: Костюмът
Белият костюм е празното платно, на което да изрисувате собствения си стил

Отдавна бялото излезе от църквите и обредните домове, за да завладее модния кетуок и гардеробите ни. Има огромна доза истина, че си наистина пораснал, ако успееш да изкараш цял ден с бяла блуза, без да я нацапаш.

Монохромните тоалети са истинско предизвикателство. Истината е, че цялостен аутфит в бяло е истинска опасност, особено по софийските улици. Капка дъжд е пагубен, горещ прашен ден също. Но пък е истинска наслада за модното око да се облечеш от горе до долу в бяло, в различен от сватбения ти ден.

За мъжете този тренд, е също толкова разпространен в модните среди.

Сакото и панталонът могат да варират от снежно бяло, през слонова кост (която е любима), през мръсно бяло и съвсем бледо екрю. Загарът на кожата отива толкова много на белия аутфит, колкото и аристократично млечната кожа.

Комбинацията с акценти в други цветове е истинска игра на руска рулетка, но черното си остава най-добър приятел на бялото и тук. Бялото „носи“ и на златно и на меките и нежни телесни цветове.

Кройката варира от строго slim fit до лежерно свободна, с широк панталон и свободна блуза.

Дали ви трябва костюм за червения килим, градинско парти с приятели или просто градска разходка – изобилието от вариации на костюма е огромно. За последното предлагаме панталон със скъсени 7/8 крачоли и леко сако, за минимална опастност от нацапване.

При изборът на подобен тоалет, акцентите като бижута, чанта, червило и шапка са ключовите. Можете да си позволите да се развихрите в избора на цвят за устните, както и за малко по-екстравагантни, но деликатно малки бижута. Сламените шапки са чудесен завършек, но с чантите определено внимавайте, за да не се получи ефектът „нося едно петно в ръцете си“.

Снимки: Getty Images

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Мода

Свързани
Публикации