Fashion Lifestyle с Джуджи Славена Вътова

Славена Вътова във Fashion Lifestyle

Две от най-позитивните и усмихнати жени в българския телевизионен ефир – Славена Вътова и Джуджи – се срещат в Kashmir Wellness&Spa Velingrad, с чаша просеко от VOGA, за да си говорят за модата, красотата, семейството и мечтите…

Славена Вътова е от жените, които не остават незабелязани, където и да се появят. Тя е красива, елегантна, лъчезарна. Тя е майка, работеща жена, инфлуенсър.

Родена е в Шумен, но израства в различни градове, защото баща ѝ е военен. Спортува лека атлетика и тенис на маса, а когато е в 8 клас в математическата гимназия в Шумен, участва в различни конкурси за красота. Печели „Мис Черно море“, а през 2006 става „Мис България“. През годините Славена е била ко-водещ и коментатор в различни телевизионни предавания, а от началото на телевизионния сезон е водещ на Healthy Weekend по единствената здравна телевизия в България Code Health TV.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.