Slingo Fest 2019 – Всичко за бебеносенето на едно място!
На 23 март от 10:00 до 18:00ч. в Интер Експо Център ще се проведе второто издание на Slingo Fest.

Най-голямото събитие в сферата на бебеносенето у нас ще събере на едно място производители и вносители на продукти, свързани с грижата за най-малките. Посетителите ще могат да разгледат, изпробват и закупят ергономични носилки, дрехи за бебеносене и кърмене, аксесоари и играчки от слингов плат и всичко, свързано с философията на привързаното родителство.

След успеха на дебютния Slingo Fest от есента на миналата година, организаторите подготвят много по-разнообразни и интересни прояви във фестивалния ден. Всеки желаещ ще може да види демонстрация на избрания от него продукт и да получи професионален съвет за ергономичното поставяне на бебето в него.

Този път освен търговска част и уъркшопите, в рамките на събитието ще се състои и конференция. Очакват се топ лектори в областта на бебеносенето от България и чужбина, като техните презентации са изготвени специално за Slingo Fest 2019. Имаме удоволствието да споделим имената на някои от тях:

  • Д-р Роузи Ноус- автор на “Why babywearing matters”
  • Д-р Анета Попиванова – неонатолог с дългогодишна практика в СБАЛАГ “Майчин дом” и учредител на НАПК
  • Христина Янева – Хедра консултант по кърмене, сертифициран от международния борд по кърмене IBCLC, автор на „Всичко за кърменето или почти всичко, но практично“.
  • Илария Чинафра – собственик на Италианското училище за бебеносене в Рим.
  • Неда Михайлевич – консултант по бебеносене и дула от Хърватска

Slingo Fest 2019 е най-голямото събитие у нас, посветено на бебеносенето. На второто издание на фестивала се очакват няколко десетки търговци и изложители, както и стотици посетители, интересуващи се от слингове и раници, и търсещи удобни, безопасни и ергономични алтернативи за своето малко дете.

За повече информация:
Facebook страница / Facebook събитие / E-mail: slingofestsofia@gmail.com

page2image400

Събития

Свързани
Публикации