Sofia Borisova & Doroteya Borisov за бал 2021
И макар тазгодишните абитуриенти да са в очакване на новината ще има ли балове, то родните дизайнери не спират работа, за да зарадват всяка млада дама

София Борисова отдавна е синоним на стилна официална визия. Дъщерята на талантливата дизайнерка участва дейно в творческия процес и смело върви по стъпките на майка си. Свикнахме да виждаме красивата Доротея като модел, но тя се изявява успешно и като творец.

Майка и дъщеря предлагат поредната серия официални бляскави модели рокли за бъдещите абитуриентки, които ще посрещнат последния си учебен ден в живота по един или друг начин.

Неустоими предложения от нас Doroteya &Sofia Borisova ви очакват в Romantika Fashion ❗ ‍♀️специално за вас, които…

Публикувахте от Sofia Borisova в Неделя, 4 април 2021 г.

София и Доротея Борисови и Romantika Fashion предлагат и още един специален момент. Фотографът Виктория Сиракова засне вълнуваща фотосесия с младата певица Дара Екимова, на която именно през 2021 ѝ предстои абитуриентски бал.

 

Малко преди официалното си завършване музикалната звезда облече рокля Hollywood Glam PROM collection на София и застана пред обектива на Виктория. Вие също можете да го направите и да запечатате завинаги емоцията от специалния си ден.

 

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Мода

Свързани
Публикации