София Борисова засне фотосесия във Виена
След бляскавото ревю в столицата на валса Виена, топдизайнерът София Борисова засне уникална фотосесия, използвайки за декор архитектурното бижу – Замъкът Лаксембург

Той е известен като една от любимите дестинации на австрийските императори и аристоркация. На това емблематично място е прекарала медения си месец самата императрица Сиси след разкошната си сватба с Франц Йосиф.Фантастичтните градини и аристократичните сгради си кореспондираха с високия клас на романтичните рокли от последната колекция на София Борисова „Diffusione della Rosa“,  Пред обектива на фотографьт Ивайло Станев, който запечата забележителните кадри, застанаха топ моделите Деница Стоянова,съпруга на футболния национал Михаил Александров и лицето на модна къща Романтика Фешън – топ моделът Диана Иванчева.Двете красавици представиха haute couture тоалетите и булчинските рокли, заобиколени от разкоша на дворцовите градини. За безупречната визия на момичетата се погрижи професионалният екип на София Борисова – коафьорът Борислав Сапунджиев и гримьорът Грета Стефанова. Видеото към фотосесията е дело на оператора  Богомил Димитров – Бонго.

Припомняме, че на 22 май най-известната българска дизайнерка на официални и булчински тоалети за пореден път обра овациите на международния елит. Най-голямата зала на забележителната готическа сграда на кметството във Виена се оказа тясна да побере елита на австрийската столица и международните гости, сред които посланици на над 13 държави, дипломати и представители на бизнеса.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Мода

Свързани
Публикации