София Спортува, включи се и Ти

На 03 и 04 юни Борисовата градина ще бъде топ спортна локация, където всеки посетител ще има възможност да се включи безплатно в избран от него спорт, групова или индивидуална тренировка. София Спортува 2017 ще превърне Борисовата градина в арена на различни спортни дисциплини и групови занимания, които за първи път в подобен мащаб ще се проведат на открито. 

София Спортува 2017 е социално спортно събитие, посветено на активния живот в модерна градска среда. Събитието се провежда с подкрепата на Столична общинаи под патронажа на Министерството на младежта и спорта

Спорт, музика и игри ще бъдат провеждани рамо до рамо с популярни лица от спортния и светски живот. В специално изградени информационни звена, на разположение на посетителите, ще бъдат професионалисти от всички аспекти на здравословния начин на живот – спортисти, треньори, диетолози и др. София Спортува 2017 отправя специална покана и към най-малките посетители, заедно със своите домашни любимци.

Събитието е обвързано със своя благотворителна инициатива, насочена към активния живот на децата. С подкрепата на нашите партньори ще бъдат закупени и поставени специални фитнес урeди, пригодени за деца в неравностойно физическо положeние, които ще бъдат поставени в Борисова градина. 

Повече информация за участниците и графикът за провеждане на отделните спортни занимания може да получите на страницата на събитиетоwww.sofiasportuva.bg, както и в социалните мрежи. 

Martin
Martin

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини

Свързани
Публикации