Специален Новогодишен епизод на FaceControl (Видео)

За да бъде пълен блясъкът на празничния купон, заповядйте на територията на добрия вкус – FaceControl

Тези, от вас, които са пропуснали Новогодишното издание на предаването, не се притеснявайте! Имате възможност да го направите сега!

Най-смелото модно предаване FaceControl изпрати 2017 година и посрещна новата 2018 със специален епизод. В новогодишния брой на FaceControl на Александра Иванова гостуват двама мъже по токчета! Красивата Дженифър Бенедикшън и предизвикателният арт директор на Code Fashion TV Антон Узунов. Триото разби на пух и прах едни от най-емблематичните световни звезди. Под ударите на красивите дами в студиото попаднаха трендсетъри като Rita Ora, Rihanna, Nicky Minaj и др. Е, не липсваха и добри новини. Те бяха представени от прекрасния екип на Code Fashion TV, но тях човек заслужава да ги види и чуе лично!

Насладете се на Новогодишния епизод на FaceControl. Екипът на Code Fashion TV ви пожелава невероятни емоции през новата 2018!

Златина Иванова е завършила Изкуствознание и артмениджмънт, Журналистика и Политически науки в НБУ. Тя е главен редактор на модното предаване "FaceControl", репортер е в Code Fashion TV, водеща на рубриката "Зодиакално" в неделния сутрешен блок "Дами канят", автор и редактор на сайта codefashion.bg.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *