Специален Новогодишен епизод на FaceControl (Видео)

За да бъде пълен блясъкът на празничния купон, заповядйте на територията на добрия вкус – FaceControl

Тези, от вас, които са пропуснали Новогодишното издание на предаването, не се притеснявайте! Имате възможност да го направите сега!

Най-смелото модно предаване FaceControl изпрати 2017 година и посрещна новата 2018 със специален епизод. В новогодишния брой на FaceControl на Александра Иванова гостуват двама мъже по токчета! Красивата Дженифър Бенедикшън и предизвикателният арт директор на Code Fashion TV Антон Узунов. Триото разби на пух и прах едни от най-емблематичните световни звезди. Под ударите на красивите дами в студиото попаднаха трендсетъри като Rita Ora, Rihanna, Nicky Minaj и др. Е, не липсваха и добри новини. Те бяха представени от прекрасния екип на Code Fashion TV, но тях човек заслужава да ги види и чуе лично!

Насладете се на Новогодишния епизод на FaceControl. Екипът на Code Fashion TV ви пожелава невероятни емоции през новата 2018!

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.