Спортувай с M.A.C

Грим колекция за спорт? Възможно ли е това?! За козметичния моден гигант M.A.C няма нищо невъзможно и след най-новите изключително успешни кампании на марката с Риана и грим колекция вдъхновена от анимацията “Тролчетата”, M. A.C. създават колекция вдъхновена от спорта!

MAC_Work_It_Out_spring_2017_makeup_collection2

И най-новата тенденция завладяла всички “athleisure” провокира марката да създаде своята нова колекция “Work it out“, обещаваща устойчива козметика по време на всекидневните тренировки, в страхотни пролетни цветове, истинска колоритна експлозия.

MAC_Work_It_Out_spring_2017_makeup_collection6

В колекцията ще открием хидратиращ спрей M.A.C Prep & Prime Fix в три приятни ароматa за пролетта, кокос, роза и лавандула, предлагащи се в компактен транспортен вариант.

MAC_Work_It_Out_spring_2017_makeup_collection5

M.A.C представя 16 нюанса спирали, които варират от обичайните кафяви и черни оттенъци на по-ярки сини, червени, зелени, портокали, жълти, зелени лимони и дори снежнобяла.

MAC_Work_It_Out_spring_2017_makeup_collection7 MAC_Work_It_Out_spring_2017_makeup_collection4

MAC_Work_It_Out_spring_2017_makeup_collection8

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.