Убиха съпруга на Наталия Гуркова в “ЮАР”

Съпругът на Наталия Гуркова Джордже Михалевич бе убит в ЮАР снощи в град Бедфордвю, близо до Йоханесбург.

Екзекуцията е станала на светофар в града. Според източници, двама мъже на мотор са следвали автомобила, спрели са точно до него и са произвели два изстрела срещу водача, през страничното стъкло. Първоначално самоличността на жертвата не била обявена, но по-късно в социалните мрежи се появява информация, че жертвата е Джордже Михалевич – съпруг на Мис България Наталия Гуркова, съобщават от  “България днес”. Информацията за това, че разстреляният човек е именно Михалевич бе разпространена първо в Twitter от местната разследваща журналистка Манди Уинър.

Преживе Михалевич бе харизматичен мъж, и професионалист в бизнес начинанията си. Двамата с Наталия Гуркова бяха една от запомнящите се двойки на българския червен килим. Въпреки днешните медийни спекулации около трагедията, ние от екипът на “Code Fashion” подкрепяме Наталия в този изключително момент, и силно се надяваме бързо да се възстанови от случилото се.

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Новини

Свързани
Публикации