Stella x Taylor Swift – най-новото вълнуващо модно изкушение
Днес е дългоочакваният ден, в който Stella McCartney и Taylor Swift ще ни представят резултата от вълнуващата си съвместна работа

По-рано тази седмица Stella McCartney сподели първите снимки от лимитираната колекция в Instagram. Междувременно, Swift зарадва многобройните сипоследователи с кадър, на който виждаме двете красавици в студиото, където вдъхват живот на Stella x Taylor Swift.

https://www.instagram.com/p/B1ZYmlmD5Pt/

Освен, че развива успешна кариера в музикалната индустрия, Taylor Swift неведнъж е изпъквала и с интересния си усет за мода. Именно затова, за всички нас е огромно удоволствие да видим как изпълнителката обединява сили с един от най-вдъхновяващите британски дизайнери, Stella McCartney, в името на единствена по рода си колекция.

https://www.instagram.com/p/B1ZflTalbFV/

Вдъновена предимно от седмия студиен албум на Swift и нейната котка Benjamin Button, вълнуващата линия включва изключително атрактивни и свежи дизайни, които са точно онова, от което сезонният ви гардероб има нужда.

https://www.instagram.com/p/B1e2QqrJMwA/

Stella x Taylor Swift предлага суитчъри, чанти, бутилка за вода за многократна употреба, както и два ексклузивни дизайна – чанта с лого на стойност 795 долара и атрактивно яке на цена 1,995 долара, които перфектно се вписват в цялостната идея на колекцията.

https://www.instagram.com/p/B1b1hPNJoWA/

Снимки: Instagram

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Мода

Свързани
Публикации