Sunset cocktail – Azimut Bulgaria (Видео)

На 27.08 тази година се състоя събитието Sunset cocktail – Azimut Bulgaria. Домакин на събитието беше БГ Яхтинг – представителят за България на Azimut Yachts – световния номер 1 производител на яхти и суперяхти. Това е и първото събитие под бранда Azimut Yachts в България.

Събитието се състоя на пристанище Марина Несебър в Стария град на Несебър със специалното присъствие на гости от Azimut Yachts – Паола Терито и Карло Форчери. Водещият Ники Кънчев, звездата Свет Радославов и рок-групата „Тангра“ бяха страхотна изненада за отбраните гости на партито. Освен на невероятното музикално шоу, гостите имаха възможност да се насладят на прекрасните вина на производителя „Едоардо Миролио“ и италианския джин Malfy в комбинация с черен хайвер на българския производител AEmilliusCaviar.

Партньорът на събитието Goto Jewellery and Diamonds след томбола зарадва 2-ма късметлии с бижута на Cameo Italiano и Zancan, а един от гостите си тръгна с истински диамант.

Цялото излъчване на живо се осъществи благодарения безжичната 5G ULTRA мрежа на А1.

Освен прекрасните яхти на Azimut Yachts, гостите на събитието успяха да разгледат и да се повозят на спортни и луксозни автомобили от марката Mercedes Benz предоставени от Силвър Стар Мотърс.


Като „черешка на тортата“ домакинът на събитието –  БГ Яхтинг изненада публиката с уникално дрон шоу, което огря небето над Несебър и зарадва всички гости града.

Azimut Bulgaria поканиха гостите на събитието да посетят най-голямото яхтено изложение – това в Кан, което ще проведе от 7-ми до 12-ти септември, за да разгледат най-новите модели на италианския производител. За радост на всички, организаторите от  БГ Яхтинг обещаха, че събитията на Марина Несебър ще станат ежегодни и всяка година яхтите, които ще могат да се разгледат и изненадите в програмата ще стават все по-големи.


Събития

Свързани
Публикации