Sveti Vlas Film Fest 2022: Трети ден (Видео)
Sveti Vlas Film Fest
Хитови заглавия, звезден блясък и холивудско присъствие на „Свети Влас Филм Фест“

Режисьорът на култовия филм от поредицата за Джеймс Бонд – „Казино Роял“- Мартин Кембъл пристига в Свети Влас за първото издание на кинофестивала „Свети Влас Филм Фест“.

Домакин и главен организатор на Фестивала – Диневи Груп, съорганизатор – Ню Бояна Филм Студио. Партньори на събитието – Samsung, Mercedes, British American Tabacco, Dragomir Винарско Имение, White Water, ресторант “На Улицата” Марина Диневи, SSG.

Феновете на жанровото екшън кино ще се насладят на тридневен филмов маратон, изпълнен с много адреналин. Селектираните девет филма са сред най-горещите екшън заглавия за 2022 г. Те бяха избрани от Селекционна комисия с председател Мариан Вълев и в състав – проф. Нина Алтъпармакова, Тони Добринска и Антон Бакарски.

Тежката задача да оценят и изберат победителите в отделните категории, се пада на звездното жури с председател кинокритикът и доктор по киноизкуство Деян Статулов. Професионалният екип се допълва от носителката на ИКАР, актрисата Лилия Маравиля, режисьорът и продуцент Димитър Гочев, сценаристката Ваня Николова и проф. Коста Костов, професор по белодробни болести, член на Съюза на българските писатели и киноман.

Вижте какво се случи през третия ден на филмовия фестивал във видеото.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Събития

Свързани
Публикации