Свежа пролет с Battibaleno SS 2018
Модна къща „BATTIBALENO” показа пред журналисти и приятели своята нова колекция Пролет/Лято 2018, споделят от epicenter.bg

Това се случи на стилен коктейл във фирмения магазин в София.  От създаването си марката залага основно на качествения състав на материите, които ползва при изработката на облеклата си.

Всички тъкани внимателно се подбират от дизайнерския екип и се доставят от най-реномираните италиански фабрики за текстил. Защото материята изпраща послание, което нашите тела разпознават безпогрешно.

Показаните модели бяха в свежи пролетни цветове и материи, като преобладават тези от креп, шифон и букле, а основна мисия  –  да се задоволят желанията на клиентите по най-добрия възможен начин, фокусирайки се върху прецизна изработка и фин завършек до последния бод.

Колекцията се откроява както с едноцветни модели – признак на добре премерен вкус, така и с комбинации от цветни детайли във всяка отделна линия, като предлага на модерната и успяла жена съвкупност от най-актуалните тенденции.

“Kачествените и издръжливи материи са от основна важност за комфорта при носене на която и да е дреха, а в комбинация с елегантна и изчистена кройка  –  ставаме собственици на малко вечно бижу!” сподели Ваня Сеизова, PR на  BATTIBALENO.

„Рила-Стил” е дългогодишен лидер в леката индустрия на България през повече от четири десетилетия. Дружеството е основано през 1971г., а през 1991г. бившето държавно предприятие става частна собственост.

Модната марка „BATTIBALENO” е създадена сравнително по-късно – през 2005г. и е регистрирана в Бристол, Обединеното кралство, като е със запазени търговски права в Европа и Русия.

„Рила стил“ е  единствената българска модна къща, която участва в световното търговско изложение Прет-а-порте в Париж 24 последователни пъти. Взема участия и на SIMM – Мадрид, Москва;

Поддържа многогодишна съвместна сътрудничество с редица френски модни студия и дизайнери като „Sacha Pacha”, “Sophie Sitbon”, “Sara Gunarson” и други.

„BATTIBALENO by Rila Style” е една от най-разпознаваемите български модни марки с дългогодишна история, специализирана в изработката на дамски облекла с акцент върху елегантни и изчистени силуети. За над две десетилетия присъствие на българския и световен моден подиум, бранда има спечелени редица награди сред които и 4 награди „Златна игла”.

Основна мисия  –  да се задоволят желанията на клиентите по най-добрия възможен начин, фокусирайки се върху качеството и детайла.Облеклата са адаптирани за българските жени с мъдър баланс на класика и авангард. Те са носими и практични, без да са скучни, с благородно излъчване заради качествените платове и опростените, изчистени кройки.

Фирмената  философия – перфектната дреха е от добра материя, изчистена и удобна кройка, която трябва да позволява на една дама да изглежда елегантна и стилна.

 

Снимки и информация: http://epicenter.bg/article/Krep–shifon-i-bukle-v-novata-kolektsiya-na-BATTIBALENO/154530/10/0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Мода

Свързани
Публикации