Тази неделя предстои финалът на “Дами Канят”
Един пъстър и интересен сезон е към своя край

Юлияна Дончева посреща своите гости за последен път този сезон, тази неделя, 10 юни, точно в 10 часа. Ива Екимова ще се завърне в студиото на “Дами Канят” за финал, като гост, и ще проведе един истински и откровен разговор със своята екранна половинка. За децата, работата и любовта, двете Дами ще обменят опит и ще си споделят интересни факти.

Рубриката “Актуално” се пренася в слънчева Гърция, чрез скайп връзка, а Ади Цанова ще ни разкаже как заболяването на съпруга й е променило живота и на двамата и как вече няколко години живее в хармония със себе си, околния свят и как заедно с Милен помагат на хората.

Астрологът Кирил Горанов закрива сезона с последния знак от зодиака Козирог, на която е представител и самата Златина Иванова. Ще разберем любопитни неща за Козирозите и за звездния ни репортер.

Д-р Смилен Смилов ще ни разкаже повече за новата клиника, която предстои да бъде открита в София, какви иновативни услуги ще се предлагат там и какви специалисти ще се грижат за усмивката ни.

Последната част от гостуването на арт-директора Антон Узунов в клиниката на ProDerma ще е повече от интересно, а д-р Долапчиева ще покаже поредната интересна полезна и разкрасителна процедура.

Събития

Свързани
Публикации