Тази вечер “Закачалки” ще пресъздадат образа на една велика модна икона

Елена Брусарска и Камлия Аврамова отново се впускат в приключение в света на модата!

Ками ще се превъплъти в образа на една от най-стилните жени от екрана. Тя е известна на света със стотиците си обувки, емблематичните си къдрици и още нещо! Ако още не сте се сетили за кого говорим, не пропускайте днешния епизод на “Закачалки” и ще разберете.

ZAKACHALKI 7 FULL.00_23_40_16.Still002

Ками ще се разходи из Paradise Center в обувки от Pepina M, а за цялостната й визия ще се погрижат от Boutique XO. Прическа по холивудски ще й направи Радостина Илкова – стилист на салон Nice Beauty, а ноктите отново ще са дело на маникюристите от Blue Sky.

ZAKACHALKI 7 FULL.00_19_54_03.Still001

Красива, стилна и емблематична, Ками е точно като тазседмичната ни звезда! Не пропускайте новия епизод на “Закачалки” днес, 9-ти февруари, от 19.30 часа, само по Code Fashion!

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации