The Moschino X The Sims: Новата колекция преплитаща модата и виртуалния свят
Jeremy Scott за пореден път доказва, че креативният му гений винаги може да ни изненада с нещо ново. Благодарение на него и на новата линия на Moschino, вече можем да видим как една любима видео игра се превръща в реалност.

https://www.instagram.com/p/BwFXUbYhJNG/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

В новата колекция на вдъхновяващия италиански бранд, креативният директор Jeremy Scott умело преплита виртуалното и реалното, за да създаде редица неустоими, закачливи 2D дизайни. Тази интересна линия е вдъхновена от добре познатата и любима на много от нас видео игра, The Sims.

https://www.instagram.com/p/BwH09jOnnUd/

В името на кампанията, моделите Stella Maxwell, Aiden и Denek K се превъплъщават в герои от The Sims, а резултатът от тяхното преобразяване е просто изумителен.

https://www.instagram.com/p/BwIQHmxH_LV/

В капсулната колекция преобладават принтовете на пиксели и изпъкващи цветове, Забелязваме и някои от традиционните за Moschino мотиви, като плюшеното мече, а феновете на The Sims ще разпознаят и някои емблематични елементи от играта.

https://www.instagram.com/p/BwHVugYB4sx/

Ready-to-wear линията включва тениски, блузи, рокли, панталони, поли, бански и богато разнообразие от аксесоари, като чанти, чадъри, бижута и калъфчета за смартфони. Сред най-привличащите вниманието елементи от колекцията е чифт обеци, който символизират така наречения plumbob (зеления диамант, който виждаме над всеки от героите в играта).

https://www.instagram.com/p/BwGZzSmh083/

Някои от дизайните от колекцията The Moschino X The Sims ще бъдат достъпни онлайн и в бутиковите магазини на бранда от утре – 13-ти април.

https://www.instagram.com/p/BwFIG8AhVgZ/

Винаги сте искали да изглеждате като любимия си видео герой/героиня? Облечени в новата колекция на Moschino, той/тя ще иска да изглежда като вас!

Снимки: Instagram

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Мода

Свързани
Публикации