Топ моделът Жана Янева стана лице на козметичния гигант “Орифлейм”

Козметичният лидер в областта на директните продажби се спря на красивата Жана за представяне на най-новата и луксозна гама продукти,пишат от ПРофайл.
Мис Вселена България 2012, беше атракцията в турнето на “Орифлейм” в няколко от най-големите градове в България. Оставена във вещите ръце на топ гримьора – Кирил Чалъков, моделката представи по блестящ начин уникалната декоративна козметика на компанията и вещи в бизнеса с козметика предвещават скок в продажбите на “Орифлейм”, благодарение на естествената красота и професионализмът на топ модела.

Да припомним, че освен, че представи успешно България на световния конкурс “Мис Вселена” в Лас Вегас и стана любимка на кандидат президента на САЩ – Доналд Тръмп, Жана беше избрана и за жената с най-красиво тяло на друг международен конкурс, с благословията на руския олигарх Роман Абрамович, добавят още от ПРофайл.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.