TREND OF THE MONTH: И нека бъде тенис

Тенисът е нещо повече от спорт. Това е изкуство като балета. 🎾

Затова и тази пролет, a очертава се и лято, тенис вълната ни завладява с цялата си модна феерия. Ако не вярвате, проверете!  В TikTok – хаштагът tenniscore вече набра повече от 2,8 милиона гледания.

След заввръщането на old money трендовете, концентрацията на модни артикули заети от един от най-луксозните спортове, сред които тенисът, беше напълно очаквано.

Късите плисарини полички, Т-шъртите с якичка, капелите, наситеното тревисто зелено и ROLEX с цветен циферблат са все артикули, които трудно някога ще излязат от мода.

ЗЕНДАЯ ХВЪРЛИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО

Challengers най-накрая излезе. Лентата, режисиранa от Лука Гуаданино, вече спечели 1,9 милиона долара в боксофис. Историята представя любимката Зендая като тенисистка, попаднала в любовен триъгълник. Тя играе заедно със също не по-малко модерните и известни Майк Фейст и Джош О’Конър.

Заедно с премиерата на филма, Зендая направи и едно мини европейско турне, което премина през Рим, и едно от най-изявените тенис места в света, а именно Мonte Carlo Country Club.

Посещнието й съвпадна с тазгодишното издание на едни от най-старите тенис турнири в света-  Монте Карло Мasters. И в Милано, и в легендарния монегаски клуб, осеян с клей кортове, кацнали между небето и морето, Зендая ни представи топ визии, инспирани от магията на тениса.

Освен класическа дълга пола панталон и щури токчета, украсени с тенис топки, Зендая успя да пресъздаде и прочутата тенис визия на Синди Крауфорд от далечната 1992 година колекция на Ralph Lauren.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Harper’s Bazaar UK (@bazaaruk)

Как да носим тенденцията Tenniscore в града?

Полата панталон, леките пуловери и късите плисирани тенис поли всъщност са много лесни за съчетаване.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miu Miu (@miumiu)

НАШЕТО ТЕНИС МОМЧЕ СЕНЗАЦИЯ

Когато кажем тенис, вие казвате Григор! “Мачкай, Гришо!” е фраза, която от дълги години е на мода и можете да я чуете на едни от най-престижните тенис турнири в света, но освен българска гордост – Григор Димитров е в тренда не само заради успехите си на клей.

Той е сред fashion иконите,  които са топ желани от големите брандове в модната индустрия, а вече отново е и сред първите топ 10 тенисисти в света. С теб сме, Гришо!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lacoste (@lacoste)

Мода

Свързани Публикации