TREND OF THE WEEK: Качествена грижа за кожата от BEWELLSTORE

В последната една година корейската козметика превзема света. За себе си я открих благодарение на bewellstore.bg Мултибрандният сайт е чудесен избор, ако обичате многообразието.

От корейските марки ярко се открояват предложенията на SOROCI и Thank You FarmerSOROCI е марка за грижа за кожата, която не тества продуктите си върху животни, фокусирана е върху това да позволи на кожата ви да диша и изглежда максимално добре. Всеки техен продукт се отличава с подбрани съставки, които да помогнат на кожата да бъде здрава и щастлива.

 Тhank You Farmer залагат на ботаническото лечение, здравословно и балансирано, като се фокусират върху дългосрочните резултати, а не върху моментния ефект.

Ако харесваш разнообразието и продуктите, които се основават на мултифункционални качества, както за красота, така и за терапия, то Bewellstore е твоето място. След превземането на румънския пазар, Bewellstore, за наша радост, вече се предлагат и в България. Заедно с нашия екип, имахме удоволствието да отидем в склада на Bewellstore и да видим и тестваме реално продуктите, които предлагат на българския пазар. Изпълнителния директор (CEO) Bewell ни представи отблизо различни варианти за начина, по който да изглеждаме здрави, поддържани и да покажем естествената си цялостна красота през летния сезон. Освен Thank You Farmer и Soroci Bewellstore предлага и други марки, които в момента са под ексклузивност за България като Lovren, Biotoc/Dermafirm, Nourish London, The Lab Room и Orjena. Освен тези, може да намерите Revox, които са внесени от тях на българския пазар, както и Revuele и Iroha.

Във видеото ще научите каква е разликата между BB и CC kремовете, каква органична козметика предлагат в Bewellstore и какви слънцезащитни продукти да изберем за лятото.

 

 

Грижете се за кожата си, винаги е модерно!

www.bewellstore.bg

 

Елица Стойчева

Елица Стойчева е завършила бакалавър Международни отношения, а след това тристранна магистратура Медии и комуникации в DFH, Deutschland и Université Nice-Sophia-Antipolis, Nice, France. Тя пише за различни сайтове и списания. Нейната страст са телевизията, рекламата, fashion събитията, биографичните мемоари, хубавите музеи и пътуванията. Освен като журналист, Елица работи и като дигитален маркетолог за едни от най- големите български брандове. Като лице на модната телевизия Code Fashion не спира да ни информира кой е властващият тренд всяка седмица в нейната авторска рубрика Trend of the week.