TREND OF THE WEEK: Край на маскнето и проблемната кожа с REINA

Носенето на маски ни донесе и нова дума. Вече към старите кожни проблеми прибавяме за съжаление и новата маскнетична кожа, която нерядко е съпроводена и от алергии. Или с български думи, това са всички неприятни пъпчици, с които се сдобиваме, когато носим маска дълги часове.

Но правилата са, за да се спазват и да се пазим всички. Затова като ловец на модни трендове, дори и с маска, бързо намерих решение и на този маскнетичен проблем.

От много време исках да посетя кралството на красотата в София. Няколко приятелки ми бяха сподели за испанската кралица (бел.ред. Рейна от испански е кралица) и любопитството ми надделя, както всеки път.

Естетичен център Рейна е мястото, в което всяка кожа засиява. А всеки знае, че здравата кожа е основата за добрия външен вид и самочувствието на дамите, а вече и на господата. Защото, както много пита съм писала, здравият външен вид е винаги на мода.

На място в Рейна се предлага безплатна консултация. Аз също се възползвах от такава и установих, че за проблемна и замърсена кожа най-добрата процедура е новата HydraFacial 2.0 Тази процедура е неинвазивна, щадяща и се състои от три етапа, в които нежно и постепенно кожата се ексфолира, екстрахира и хидратира. С помощта на вакуумна технология и специални серуми HydraFacial 2.0 създава вихров ефект, който лесно изтласква и премахва замърсяванията като същевременно изглажда кожата. Могат да се прибавят и серуми, които се борят с бръчките или такива, които изравняват тена и премахват пигментните петна. С една процедура много изстрели право в целта. Специалистите на Рейна работят и с други апаратни процедури за подмладяване на лицето и тялото, чрез естествено стимулиране на възпроизводството на колаген в кожата като Morpheus8 и Forma.

    

В световен мащаб общата тенденция е да се използват по-нежни процедури, които да оставят трайни и видими резултати, които да поддържат свеж естествен вид. Процедури, на които се доверяват дори и холивудските звезди. Във видеото по-долу може да видите кои.

Направи ми впечатление, че в Рейна теми табу за красотата няма и центърът е посещаван и от много мъже. Освен процедури за лице, в Рейна се грижат и за тялото. След дългите месеци на хоум офис.и заседяване у дома най-доброто лекарство срещу целулита и допълнителните килограми е VelaShape III. Апаратът е подходящ и в борбата със стрии и масни натрупвания.

За да си прекарате един наистина кралски ден, в Рейна за вас могат да се погрижат и с маникюр, педикюр, грим, прически  за дамите, и барбър за господата, лазерна епилация.

Грижете се за себе си с предложенията на Рейна дори и след женския месец, за да сте кралици всеки ден! Във видеото  може да се насладите и на разговора ми с управителя на Рейна – Дени Радева, която разтвори за мен и екипа завесата на кралството на естетиката. А Даниела Станчева, която е сертифициран терапевт за работа с високотехнологични естетични апарати в Рейна, ни показа най-атрактивната процедура за лице, която се бори с така нашумялото “маскне”!

Елица Стойчева

Елица Стойчева е завършила бакалавър Международни отношения, а след това тристранна магистратура Медии и комуникации в DFH, Deutschland и Université Nice-Sophia-Antipolis, Nice, France. Тя пише за различни сайтове и списания. Нейната страст са телевизията, рекламата, fashion събитията, биографичните мемоари, хубавите музеи и пътуванията. Освен като журналист, Елица работи и като дигитален маркетолог за едни от най- големите български брандове. Като лице на модната телевизия Code Fashion не спира да ни информира кой е властващият тренд всяка седмица в нейната авторска рубрика Trend of the week.

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *