TREND OF THE WEEK:Бягайте крачета

Не ви приканвам само да спортувате. И това. Защото всички знаем, че тяло за лятото се прави през зимата, а вече пролет иде! Но тази седмица се съсредоточаваме около истината, че всеки слънчев лъч е надежда за нова енергия, зеленина и свежест. Затова искам да захвърлим тежките боти и ботуши и да прегледаме старателно тенденциите при любимите ни сникърси и разнородни маратонки.

За 2022 гигантите в бранша залагат на ретрото като добавят повече отвсякога огромна доза комфорт.

Баскетболните ретро модели са отново в апогея си.

Друга сигурно актуална ретрокласика са белите кецове, разбира се, гарнирани със зелени акценти. Отровното зелено не иска да слиза от модните подиуими. И дали ще заложите на вечния модел на Аdidas “Stan Smith” или на нещо новичко от New Balance, то вие ще сте стрийт стайл иконата.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Style (@style)

Сред новите трендове трябва да отдадем внимание на сникърсите на платформа. Тази пролет като цяло платформите във всякакви вариации ще са кралиците и на стрийт стайла, и на по-хай клас модата. Ето и едно любимо платформено бижу.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Converse (@converse)

Която и опция да изберете, съчатайте сникърсите си с обемно палто или ярък бомбър и покорявайте света 🙂

 

Елица Стойчева е завършила бакалавър Международни отношения, а след това тристранна магистратура Медии и комуникации в DFH, Deutschland и Université Nice-Sophia-Antipolis, Nice, France. Тя пише за различни сайтове и списания. Нейната страст са телевизията, рекламата, fashion събитията, биографичните мемоари, хубавите музеи и пътуванията. Освен като журналист, Елица работи и като дигитален маркетолог за едни от най- големите български брандове. Като лице на модната телевизия Code Fashion не спира да ни информира кой е властващият тренд всяка седмица в нейната авторска рубрика Trend of the week.