TREND OF THE WEEK: Нейно Величество бялата тениска

Обичам задължителните артикули. Онези, с които да изградим един капсулен и устойчив гардероб и които да ни служат вярно поне няколко сезона. Бялата тениска е един от тези най-универсални избори, които можем да интегрираме в поредица от визии. Тя е в тотален унисон с идеята да купуваме по-малко, но по-качествено.

С един бял Т-шърт можем да отидем и в офиса, и на плажа, и на кафе, и на парти. Винаги, когато се чудите какво да облечете, изберете нея. За да сте сигурни, че сте подготвени за сутрините, когато все закъснявате или ви изскочи непредвиден важен ангажимент, просто поддържайте постоянно един бял Т-шърт изгладен и в бойна готовност на почетно място в гардероба си.

БЯЛ Т-ШЪРТ С КОСТЮМ

Удобна, практична, по възможност изберете памучна. Така бялата тениска ще си пасне с вашия офис костюм. Винаги, когато ви е горещо, можете да останете по нея, а за важната среща да се наметнете със сакото.


ИЗЦЯЛО БЕЛИ И ДОБРИ

Един от най-добрите приятели на белия Т-шърт са белите джинси. В летните месеци такъв тип визия е идеална. Към нея можете да прибавите и цветни аксесоари:обеци, гривни, шал, часовник, чанта и свежи сандали.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irma (@irmatessar)

ЛЕКО OVERSIZE

В такъв вариант белия Т-шърт може да носите с прилепнали шорти, клин или дори върху банския си на плажа. Леко падащо и изцяло бохемски свободно.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lara Giesing (@laragiesing)

С послание или голяма щампа

Бялата тениска е далеч от лого манията. По-скоро можете да изберете такава с послание, което да изразява важна тема за вас. Разбира се, ако искате да сте още по-забележими, винаги имате опцията да изберете и бял Т-шърт с голяма щампа, цветя или дори цялостен принт.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TRKT. YOU. UNEXPECTED (@tarikuti)

НАЗАЕМ ОТ ГАДЖЕТО

Бялата тениска е сред класиките и в мъжката мода. Затова не се колебайте да си откраднете и някоя по-свободна, невталена бяла тениска от гардероба на любимия. Така например, чрез нея ще можете да се облечете и спортно – с дънки и кецове, или пък можете да я ползвате като рокля, пристегната с друг топ хит вмомента -корсетът.

 

 

 

 

 

Мода

Свързани Публикации