TREND OF THE WEEK:Нежни като коприна

Тази седмица учениците започнаха училище, температурите станаха в някои часове по-хладни, но аз ще ви покажа как да продължите да намирате доза нежност в ежедневието. Скрънчито навлезе в модния ни живот плахо и дори остро нехаресвано от мнозина, но към днешна дата няма дама, която да се лиши от поне няколко опции на модерния ластик на тоалетката си.

Scrunchy от английски се превежда като щипка за коса, и наистина тези ластичета не притискат и начупват, а просто задържат прическата ни така както искаме да стои. Днес имам удоволствието да ви запозная с бранд, специалиизран изцяло в изработката на скрънчита. Четете докрая.

Привет, Евелин, Разкажи ни откъде дойде идеята за бранд. Май искрата се крие в една стара машина?

От много време искам да имам нещо мое, да създавам, нещо с което да радвам хората. Идеята дойде по време на майчинството, тъй като не ми остава достатъчно време за грижи за мен. Аз съм перфекционист, а с бебе е много трудно да изглеждам перфектно, хаха, май всяка майка ще ме разбере. Обръщам особено внимание на косата си, тъй като винаги съм харесвала дългата и здрава коса. Връзвайки я с обикновени ластици все се начупваше и късаше, докато един ден не се разтърсих в интернет и не разбрах, че точно естествената коприна я предпазва. Както сама каза идеята дойде от една стара машина, която стои вкъщи. Купих парче естествена коприна и си направих ластик и калъфка за възглавница, разликата веднага се усети. Казах си: “Защо само аз да се радвам на красива коса, като мога да зарадвам и други жени”, така се роди идеята да работя с естествена коприна.

Как избра името за марката?

Името на марката ми отне много време, бях измислила какви ли не имена, докато един ден не се замислих и не осъзнах, че die Seide означава “коприна” на немски, звучеше ми перфектно и реших, че това е името!

Скрънчито се превърна в задължителен моден аксесоар и успешно замени ластиците, които по- често бяха на китките отколкото в косите ни. Какви са предимствата на скрънчито?

Абсолютно съм съгласна, вече почти не срещам жени, които използват обикновени ластици. Скрънчито от естествена коприна предпазва косата от накъсване, не я пречупва, запазва ходратацията на косъма, не я заплита и не я наелектризира. За мен тези ластици са next level в грижата за коса!

На кои цветове ще залагаш за есенния сезон?

За есенния сезон ще заложа на типичните есенни цветове – кафяво, златно, бежово, но смятам да продължа и с по-летни цветове, защото искам максимално дълго да запазим лятото! Разбира се, ще предложа и няколко принта, за по-смелите дами.

Калъфките, които произвеждате също се радват на изключителен успех. Да очакваме ли да разширявате комплектите за сън?

Да, калъфките се радват на голям успех и точно поради тази причина с леля, която ми помага с шиенето, решихме да произвеждаме пижами, като тях ще ги пуснем с пролетната колекция. Надявам се да се харесат на дамите, тъй като моделите ще са доста различни от тези на пазара.

Няма как да не завършим с любимия ни въпрос: Кой е Code fashion за die Seide?

Code fashion за die Seide е качество и лукс!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S E I D E (@die.seide)

Мода

Свързани Публикации