TREND OF THE WEEK BSB Мода Code Fashion TV

TREND OF THE WEEK: Новата колекция на BSB

Изключително рядко една жена може да намери всичко за аутфита си на едно място. От скрънчито до обувката. Огромната палитра на аксесоари и дрехи в BSB  е впечатляваща

С удоволствие и изключително приятната компания на Рая Методиева в Mall Paradise ще ви покажем новата колекция на BSB за Пролет/Лято 2022.

Започваме със серията, която е изцяло създадена с мисъл за природата и носи точното заглавие Togetherland. С нея ще се насладите на еко подхода на BSB за създаването на дрехи от естествени материи като памук, лен, тенсел или още познат като лиосел, които спомагат за минимизирането на влиянието върху околната среда.

От марката са ни подготвили и 2 основни линии BSB Collection и BSB Jeans, предлагащи богата гама от артикули, които да посрещнат всички нужди на съвременната жена в ежедневна и официална обстановка.

Не са пропуснали и тоалетите за по-специалните ни моменти. За тях можем да избираме от предложенията в линията BSB Gold, която е създадена за по-специални поводи, каквито са и наближаващите абитуриентски балове. Тази серия предлага разнообразие от елегантни, бляскави и изтънчени тоалети, с които ще заблестите на всяко официално събитие.

В голяма част от предложенията е залегнало и гръцкото ДНК на бранда, в сетове от две части с типичните за тях ръкави, линии и деколтета. Разгледайте всичко в детайли във видеото тук и на сайта, където онлайн можете да поръчате точния за вас размер.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *