TREND OF THE WEEK: Превърнете всеки ден в бижу с Goto Jewellery and Diamonds

Бижутата не само са сред най-добрите приятели на жените. Те са вечни и пазят в себе си редица спомени. Добре изработените бижута стават все по-ценни с годините, предавайки се от поколение на поколение. Затова и тази седмица искам да ви потопя в света на бижутата като ви разходя виртуално из бутика на Goto Jewellery and Diamonds в хотел Маринела в София.

Малко след абитуриентските балове и точно преди летните ни почивки си говорим за ежедневната доза блясък, която бижутата успяват да ни донесат, защото те са с нас, за да отбелязват най-специалните ни моменти. Годежни пръстени, сватбени халки, подаръци за новородени и пораснали деца, вечните перли и много нови и актуални верижки, камъни, пиърсинги. Бижута за дами, господа и щастливи деца!

Насладете се във видеото!

 

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *