TREND OF THE WEEK: С любов към косата от HAIRBOX.BG

Всяка дама поне веднъж в живота си е имала проблеми с косата си.

Знаете ли, че всъщност, подобно на кожата ни, и косата преживява тежко всички вредни външни фактори и негативни процеси в тялото ни. Стара максима е, че както се грижиш за косата, така и тя ще изглежда. Тук идва и ролята на първия български мултибранд с продукти за коса HAIRBOX.BG.

Тяхната мисия е да предлагат разнообразие от продукти, с които пълноценно да задоволявате нуждите на вашата коса! Сайтът е създаден след години професионален опит. А брандовете, които предлага, са съсредоточени около най-чистата и истинска природна грижа за косата. Вижте кои са те във видеото тук:

 

Елица Стойчева е завършила бакалавър Международни отношения, а след това тристранна магистратура Медии и комуникации в DFH, Deutschland и Université Nice-Sophia-Antipolis, Nice, France. Тя пише за различни сайтове и списания. Нейната страст са телевизията, рекламата, fashion събитията, биографичните мемоари, хубавите музеи и пътуванията. Освен като журналист, Елица работи и като дигитален маркетолог за едни от най- големите български брандове. Като лице на модната телевизия Code Fashion не спира да ни информира кой е властващият тренд всяка седмица в нейната авторска рубрика Trend of the week.

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *