TREND OF THE WEEK: Смелост и авангардност от Junus Coban

Винаги е интересно, когато се откриват нови марки. Тази седмица ще ви заведа виртуално в чисто новия бутик на Junus Coban в София. Брандът ми направи силно впечатление още по време на летния Summer Fashion Weekend със своя бунтарски почерк. Тези дрехи са прекрасен резултат от колаборацията между двама братя- Йонус и Мехмет. Те предлагат първокласни дизайнерски дрехи за жени, мъже и деца с футуристични форми и вдъхновение. И непрофесионално око веднага ще забележи, че изработката  на всеки от моделите им събира в себе си голяма доза занаятчийски почерк.

Моделите на Junus Coban са олицетворение на модата на антиутопията и грънджа, интегрирана с ръчно прани тъкани, абстрактни кройки и ергономични акценти. Нестандартните форми на Junus Coban включват днешните най-съвременни тенденции по интересен начин, привличащ погледа. Независимо дали се приготвяте за излизане или за работа, или искате да блеснете на някое парти, в бутика им може да откриете и дизайнерски якета, ризи, панталони, гащеризони, с които да се чувствате и изглеждате като фешън бунтовник в градската джунгла.

Идеята им за еднаква визия за цялото семейство е идеално разгърната в няколко серии. Палтата на марката са от онези вечни дрехи, които остават дълги години със своята красота, но и практичност като любими артикули в гардероба ни.

За да завършим всяка една визия, необходима ни е и точната обувка. Тук от Junus Coban също са се погрижили да ни е удобно, но и 100% фешън. Модните идеи на тази марка са изпълнени с много детайли, сложно моделиране, необичайни конструкции и много много личен почерк. Ако сте индивидуалисти, които обичат детайлите и уважават комфорта, то това е вашият стил.

Насладете се на моделите на бранда и краткото ни интервю тук:

 

 

 

 

Елица Стойчева е завършила бакалавър Международни отношения, а след това тристранна магистратура Медии и комуникации в DFH, Deutschland и Université Nice-Sophia-Antipolis, Nice, France. Тя пише за различни сайтове и списания. Нейната страст са телевизията, рекламата, fashion събитията, биографичните мемоари, хубавите музеи и пътуванията. Освен като журналист, Елица работи и като дигитален маркетолог за едни от най- големите български брандове. Като лице на модната телевизия Code Fashion не спира да ни информира кой е властващият тренд всяка седмица в нейната авторска рубрика Trend of the week.

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *