TREND OF THE WEEK:Цветна есен като никоя друга

Ако в предишните есенни сезони най-пъстрите комбинации бяха с щипка по-наситено оранжево, то през есен 2022 ще стигнем дори до неонови модни закачки.

Динамичните времена предизвикаха душите на модните гурута да крещят в ярки цветови комбинации, защото просто няма за кога да отлагаме да бъдем пъстри и весели!

Код Синьо

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stradivarius (@stradivarius)

От индиго до турско синьо цялата гама в синьо е добре дошла в стрийт стайла. Независимо дали изберете костюм или обемно яке, всички погледи ще бъдат върху вас.

View this post on Instagram

 

A post shared by H&M (@hm)

Маджента или просто ярко цикламено

Въпреки че вече е на ръба да ни омръзне, един ярък цикламен пуловер, е задължителен за есенния гардероб. Той ще разведри и настроението ви, и атмосферата в офиса.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bershka (@bershka)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SiNSAY (@sinsay)

Ярко червено

Още преди да пеем коледни песни можем спокойно да заложим на огнено червено. То ще властва и през зимата и като един виден трендсетър ви обещавам, че ще си го носите и през 2023 с кеф и много дръзки съчетания.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Versace (@versace)

Искрящо комбо!

Да! Тук има шанс сериозно да се оплетете и да попаднете в класация за супер кич, но пък ако уцелите пропорциите като топ худжоник, ще сте звездата на всяко събитие, на което се появите! Лилаво с червено, жълто с оранжево, зелено със синьо. Развихрете се и оцветете света в и около себе си!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ERMANNO SCERVINO (@ermannoscervino)

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Мода

Свързани
Публикации