TREND OF THE WEEK: Звездна маска от Love your skin by Francois

В последните години маските са нещо, което с добри модни решения успяхме да превърнем в полезен аксесоар и фешън сензация, с която все пак да спазваме пандемичните правила като не нарушаваме модните. Да, много хора се оплакват от т.нар. маскне, но с точните продукти и то се преодолява. За да бъде кожата ни идеална, гладка и да сияем, на помощ идват маските за грижа, които хидратират и я омекотяват. В Инстаграм отдавна е зададен трендът от най-популярните модели, артисти и творци, които с широка усмивка и с хавлия на глава ни показват, че всяка жена заслужава своите 20 минути време за грижа за кожата.

Вярвате ли, че дори с маска можете да блестите? Да! Възможно е! Тази седмица в рубриката ви срещам с чудните продукти на Велина Узунова. Като един от най-успешните български инфлуенсъри, Велина отлично знае от какво имаме нужда и това, че създаде своя козметична марка, сигурни сме не е изненада за никого.

Изключително впечатлени сме от изпълнението и луксозния блясък на Love your skin by Francois. Бранд, който със своите бляскави частици буквално ни кара да блестим. Ето какво ни разказа тя за създаването.

Как реши да създадеш своя козметична линия и как избра името?

Обожавам хубавата козметика, пробвам често нови продукти и почти всеки ден си правя някаква маска. Идеята за създаването на мой бранд беше дълго време в главата ми, но трябваше да срещна точните хора, с които да я реализираме и да произведем качествен продукт.  Използвах подобен тип маски за лице на руски бранд, който исках да стъпи и на българския пазар, но до този момент те все още брандът не желае да се развива извън Русия. Казах си, трябва да има подобни маски и при нас, защото освен ефекта, който имат, са толкова впечатляващи, че както обичам да казвам- “грехота е да не си направиш селфи”. И така всичко започна.

**Очакваме с нетърпение да видим и вашите! :))

За името на бранда не съм се замисляла и за секунда, винаги съм си представяла моят никнейм в инстаграм колко добре ще стои като име на козметичен бранд. От къде пък е идеята за името ми в инстаграм е дълга история, появи се преди повече от 8години. Но за него ще разкажа при следващата ни среща.

Защо заложи на активния въглен?

Активният въглен има много ползи, но една от тях е, че помага при несъвършенства и е доста подходящ за млади кожи, които се сблъскват с първите пъпчици. Мен ме следват доста тинейджъри и исках да има нещо и за тях.

Има ли бабина или мамина рецепта за красота, която използваш и до днес?

Най-важното нещо за мен е да почистваш добре кожата си, без значение дали си бил с грим или без, първото нещо което трябва да направиш, като се прибереш, е да измиеш лицето си с почистващ продукт. Може би това е най-важния съвет, който имам от моята майка и който и аз давам на всички дами.

За какъв тип кожа са подходящи продуктите?

Розовата се препоръчва за нормална към суха заради наличието на алое вера и хиалуронова киселина, а черната -от нормална към мазна, защото активният въглен обира излишния себум.  Двете маски дори биха могли да се използват заедно като се нанасят на различни зони.

Как ги използваш ти и с какво е полезен пилинг ефектът?

Кожата трябва да се почиства добре, за да е сияйна и здрава! Два пъти в седмицата задължително си правя от моята маска, защото премахва мъртвата кожа и почиства в дълбочина от заобикалящите ни вредни емисии.

Да очакваме ли нови продукти и къде можем да открием марката?

Работим върху нови продукти и нямам търпение да ви ги представя! За момента можете да поръчате нашите глитерни маски в Инстаграм loveyourskinbyfrancois  Нашият нов сайт ще е активен съвсем скоро с пускането на новите продукти.

*** А по вече стара Code Fashion традиция можете да участвате в чудесен giveaway с нас и Велина 🙂

Официални правила за участие в игра „Инстаграм Giveaway“

Организатори на Играта са  Код Фешън  и Love your skin by Francois

Период на провеждане на Играта

Играта ще се проведе в периода от 22.01.2022 до 28.01.2022 г., включително.

Дефиниции

Настоящите правила на Играта съдържат термини, които имат следното значение:

3.1. „Участник“ е всяко дееспособно и пълнолетно физическо лице, с постоянен адрес на територията на Република България, което отговаря на условията за участие

Право на участие в играта

В Играта могат да участват всички пълнолетни и дееспособни физически лица, които имат постоянен адрес в Република България. Лица, които са директно свързани с организирането и/или изпълнението на Играта, членовете на семействата им, както и техни роднини по права линия, нямат право да участват в Играта.

Награда 2 продукта.

Механизъм на Играта, спечелване на награда, връчване на наградите

Участието в Играта НЕ е обвързано с покупка!

За да участва в Играта Участникът трябва да:

6.1. Отговаря на условията за участие в Играта  и да притежава валиден профил в платформата INSTAGRAM

6.2. в срока на Играта да са последвали профила на  Code Fashion и Love your skin by Francois в INSTAGRAM

6.3. в срока на Играта да отбележат двама приятели в коментар на страницата

6.4. в срока на Играта да коментират с отговор на въпрос в страницата

6.5. След приключване на периода на Играта, на случаен принцип ще се избеre печеливш

6.6. Печеливш Участниk ще бъдe обявен на страницата  в срок до __30_ дни, считано от избирането им. Всеки печеливш Участник следва да предостави на Организатора свой валиден адрес за доставка и телефон в срок до 10 дни, считано от обявяване на печелившите Участници. Предоставянето на адрес за доставка и телефон на Организатора, следва да стане по електронен път след като обаждане от Организатора,

6.7. Наградaта ще бъде доставена от Организаторите напълно безплатно с куриер до всеки печеливш Участник в срок от 45 работни дни. При отсъствие на печелившите Участници на посочения адрес за получаване при извършване на доставката, на същия ще бъде оставена бележка с адрес на най-близкия клон на куриерската служба, откъдето може да бъде получена наградата след представяне на документ за самоличност. И в този случай печелившият Участник не дължи никакви парични суми за получаване на доставката. При заявено желание от страна на печелившия Участник, той/тя може да получи наградата си и лично на адреса на управление на Организатора .след предварителна уговорка с представители на Организатора за дата и час на получаване на наградата.

Ограничения

Всеки Участник може да спечели само една награда.

Обща информация за наградите и печелившите Участници

Наградата не може да бъде заменяна за пари в брой или за други награди. Предоставяне на наградата на трети лица не е разрешено. Организаторът може да изиска от Участниците да потвърдят тяхната самоличност, чрез предоставяне на съответните документи. При отказ от страна на печелившия Участник да потвърди самоличността си, същият губи правото си да получи наградата.

Значение на действията по регистрация в Играта

Чрез включването си в Играта по описания в настоящите правила начин, всеки Участник декларира, потвърждава и се съгласява за следното:

9.1. Че е запознат , приема и се задължава да спазва условията на настоящите правила на Играта;

9.2. Че отговаря на условията за участие в Играта и е съгласен да участва доброволно в нея;

9.3. Че няма да разкрива, освен в предвидените от закона случаи, пред трети лица информация за Организатора, станала му известна при или по повод участието му в Играта;

Лични данни

Чрез включването си в Играта по описания в настоящите правила начин, всеки Участник декларира, потвърждава и се съгласява за следното:

10.1. Че доброволно, за целите на участието си в Играта, е предоставил на Организаторите своите лични данни и данни за контакт включително, но не само:  INSTAGRAM профил, име и фамилия, електронна поща и други данни, които могат да представляват „лични данни“ по смисъла на чл. 4. От Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета;

10.2. Че е запознат с разпоредбите за защита на личните данни на физическите лица по Закона за защита на личните данни  и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета, както и с факта, че Организаторът е администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни и на Регламента;

10.3. Че е съгласен Организаторите, като спазва всички законови изисквания в областта на защитата на личните данни, да събира, съхранява и обработва по смисъла на Закона за личните данни и на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета, в това число с автоматични средства, личните му данни за целите на провеждането и администрирането на Играта и доставката на спечелените награди.

10.4. Участникът се съгласява, че е съгласен Организаторите да разкриват и/или предоставят на трети лица лични му данни, когато това е необходимо за провеждането и/или администрирането на Играта и доставка на спечелените награди.

Гаранции на Организаторите

Участвайки в тази Игра, Участниците приемат и се ангажират с настоящите правила и се задължават да спазват техните условия и разпоредби. С участието си Участниците декларират, че имат право валидно и неограничено да извършват всички действия във връзка с участието в настоящата Игра.

Настоящите официални правила за участие в Играта са изготвени и приети от Организаторите.

 

 

 

 

 

 

 

Елица Стойчева е завършила бакалавър Международни отношения, а след това тристранна магистратура Медии и комуникации в DFH, Deutschland и Université Nice-Sophia-Antipolis, Nice, France. Тя пише за различни сайтове и списания. Нейната страст са телевизията, рекламата, fashion събитията, биографичните мемоари, хубавите музеи и пътуванията. Освен като журналист, Елица работи и като дигитален маркетолог за едни от най- големите български брандове. Като лице на модната телевизия Code Fashion не спира да ни информира кой е властващият тренд всяка седмица в нейната авторска рубрика Trend of the week.