TREND OF THE WEEK:MIMO BG с ултрагореща колекция бански за лято 2023

Дори навън да не е много горещо, знаем, че все някъде вече въздухът и сетивата са горещи, палмите се полюшват, коктейлите се редят и е лято – време за приключения по бански. Тази наша максима споделя и екипът на българския бранд за бельо и плажни облекла MIMO BG.И тази година от марката са ни подготвили разнообразни и качествени предложения.

ОГНЕНО ЧЕРВЕНО

Изцяло в съзвучие със световните трендове в колекцията им е намерило място огненото червено. Независимо дали предпочитате бански от две части или цял бански, червеният цвят ще разчупи плажния ви гардероб. Нюансът, на който са заложили от MIMO, е подходящ и за дами със светли кожи и за по-тъмните и екзотични красавици.Впечатление правят интересните гърбове на моделите и прецизните кройки, които буквално се леят по тялото.

ТЮРКОАЗЕНИ МЕЧТИ

Морето е синьо, а и лятното небе и за да можете и вие между тях като истинска русалка да се слеете с пейзажа, да потънете в летните безкрайни мечти, заложете на най-модерния нюанс на синьото за сезон 2023. От MIMO са ни подготвили и уникално предложение в този цвят в две части с ултрамодерно закачливо V -образно изрязване в деколтето и удобни, но секси бикини. Ако пък сте почитателки на целите бански, които отдавна властват не само на плажа, а станаха част и от аутфитите на летните партита, насладете се и на предложението им в синьо с много женствен гръб, който освен, че показва една от най-привлекателните женски извивки, дава и опция за плажуване и хубав тен.

СВЕЖИ ПРИНТОВЕ

Освен едноцветните предложения, голям моден хит и за този сезон ще са флоралните принтове. При тях от бранда са заложили освен на красиви разцветки, отново на качествени материи и отлично изпълнение. В последните години в тяхна запазена марка се превърна плажното комбо между удобната бриджитка, която оформя бюста и долнището им с висока талия, но секси изрязване. По този начин всяка дама може да се чувства красива и сигурна на плажа. Готова и за приключения във водата и да събира слънчеви лъчи и бронзов загар без разлики.

Ако и ти се размечта за летни приключения, ела в профила ни в Инстаграм и играй за един от тези бански костюми. Виж пълните условия тук!

Официални правила за участие в игра „Инстаграм Giveaway“

Организатори на Играта са Code Fashion TV & MIMO BG 

Период на провеждане на Играта

Играта ще се проведе в периода от 12.05.2023 до 19.05.2023 г., включително.

Дефиниции

Настоящите правила на Играта съдържат термини, които имат следното значение:

3.1. „Участник“ е всяко дееспособно и пълнолетно физическо лице, с постоянен адрес на територията на Република България, което отговаря на условията за участие

Право на участие в играта

В Играта могат да участват всички пълнолетни и дееспособни физически лица, които имат постоянен адрес в Република България. Лица, които са директно свързани с организирането и/или изпълнението на Играта, членовете на семействата им, както и техни роднини по права линия, нямат право да участват в Играта.

Награда е бански от MIMO BG 

Механизъм на Играта, спечелване на награда, връчване на наградите

Участието в Играта НЕ е обвързано с покупка!

За да участва в Играта Участникът трябва да:

6.1. Отговаря на условията за участие в Играта  и да притежава валиден профил в платформата INSTAGRAM

6.2. в срока на Играта да са последвали профила на Code Fashion TV & MIMO BG 

6.3. в срока на Играта да отбележат един свой приятел в коментар на страницата 

6.4. в срока на Играта да коментират с отговор на въпрос в страницата

6.5. След приключване на периода на Играта, на случаен принцип ще се избере печеливш

6.6. Печелившите участници ще бъдe обявен на страницата  в срок до __10_ дни, считано от избирането им. Всеки печеливш Участник следва да предостави на Организатора свой валиден адрес за доставка и телефон в срок до 10 дни, считано от обявяване на печелившите Участници. Предоставянето на адрес за доставка и телефон на Организатора, следва да стане по електронен път след обаждане от Организатора,

6.7. Наградите ще бъдат доставени от Организаторите напълно безплатно с куриер до всеки печеливш Участник в срок от 15 работни дни. При отсъствие на печелившите Участници на посочения адрес за получаване при извършване на доставката, на същия ще бъде оставена бележка с адрес на най-близкия клон на куриерската служба, откъдето може да бъде получена наградата след представяне на документ за самоличност. И в този случай печелившият Участник не дължи никакви парични суми за получаване на доставката. При заявено желание от страна на печелившия Участник, той/тя може да получи наградата си и лично на адреса на управление на Организатора след предварителна уговорка с представители на Организатора за дата и час на получаване на наградата.

Ограничения

Всеки Участник може да спечели само една награда.

Обща информация за наградите и печелившите Участници

Наградите не могат да бъдат заменяни за пари в брой или за други награди. Предоставяне на наградата на трети лица не е разрешено. Организаторът може да изиска от Участниците да потвърдят тяхната самоличност, чрез предоставяне на съответните документи. При отказ от страна на печелившия Участник да потвърди самоличността си, същият губи правото си да получи наградата.

Значение на действията по регистрация в Играта

Чрез включването си в Играта по описания в настоящите правила начин, всеки Участник декларира, потвърждава и се съгласява за следното:

9.1. Че е запознат, приема и се задължава да спазва условията на настоящите правила на Играта;

9.2. Че отговаря на условията за участие в Играта и е съгласен да участва доброволно в нея;

9.3. Че няма да разкрива, освен в предвидените от закона случаи, пред трети лица информация за Организатора, станала му известна при или по повод участието му в Играта;

Лични данни

Чрез включването си в Играта по описания в настоящите правила начин, всеки Участник декларира, потвърждава и се съгласява за следното:

10.1. Че доброволно, за целите на участието си в Играта, е предоставил на Организаторите своите лични данни и данни за контакт включително, но не само:  INSTAGRAM профил, име и фамилия, електронна поща и други данни, които могат да представляват „лични данни“ по смисъла на чл. 4. От Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета;

10.2. Че е запознат с разпоредбите за защита на личните данни на физическите лица по Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета, както и с факта, че Организаторът е администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни и на Регламента;

10.3. Че е съгласен Организаторите, като спазва всички законови изисквания в областта на защитата на личните данни, да събира, съхранява и обработва по смисъла на Закона за личните данни и на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета, в това число с автоматични средства, личните му данни за целите на провеждането и администрирането на Играта и доставката на спечелените награди.

10.4. Участникът се съгласява, че е съгласен Организаторите да разкриват и/или предоставят на трети лица лични му данни, когато това е необходимо за провеждането и/или администрирането на Играта и доставка на спечелените награди.

Гаранции на Организаторите

Участвайки в тази Игра, Участниците приемат и се ангажират с настоящите правила и се задължават да спазват техните условия и разпоредби. С участието си Участниците декларират, че имат право валидно и неограничено да извършват всички действия във връзка с участието в настоящата Игра.

Настоящите официални правила за участие в Играта са изготвени и приети от Организаторите.

 

Дейността на фирма МИМО стартира през 1999г. с търговия на мъжко, дамско бельо и бански костюми. С навлизането на пазара и сблъскването ни директно с потребителя и неговите нужди се породиха първите ни идей за създаването на свой модели а това ни мотивира за започването на собствено производство през 2005г. В резултат на дългогодишния ни опит в сферата на търговията и производствения процес от малка шивална фирма МИМО вече се утвърждава на пазара с производството и продажбата на висококачествено българско бельо и бански в цялата страна, развиващ се в положителна посока фирмен магазин, а вече е налице и нашият онлайн магазин, който създадохме за по-голямо улеснение на Вас, нашите клиенти, без които нямаше да можем да стигнем до тук.
ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС И НАШИТЕ ПРОДУКТИ
* Материалите, с които работим са от високо качество тествано през годините.
* Стоките,които предлагаме на пазара обхващат голямо разнообразие от модели на бански костюми, дамско и мъжко бельо.
* Постоянният ни контакт с клиенти и модни тенденции ни помага в създаването на все по-интересни и идентични модели
* Работим със съвременни технологии за производство и високо квалифициран персонал.
* Разполагаме с всеки един от предлаганите продукти на склад. На ваше разположение сме екип от млади и амбициозни хора с искреното желание да бъдем полезни за всеки от Вас.
Въвеждане
Write to

Мода

Свързани Публикации