TREND OF THE WEEK:По сатенена пола

Сатенени мечти и за зимата

Официално сме в разгара на зимата – време, когато уютните, топли палта са вeче в ротация. Няма по-добър начин да се измъкнете от зимните тежки дрехи от това да инвестирате в елегантна копринена или сатенена пола. За да контрирате студа, обуйте плътен чорапогащник или клин.

Семплото и шикозно парче сатен, с дължина до коляното или макси, е идеалното ефирно средство срещу скучните визии.  Опциите за стил са безкрайни, а и подчертават женствеността ни. Може да съчетаете с прилепнал потник, тениска без излишни украшения или скромна жилетка. Сатенени поли можете да носите и на улицата, и на червения килим.

Сатенена пола и пуловер

Макар че на първо четене звучи като тежка комбинация, всъщност е идеален аутфит и за офиса, и за парти.

 

Монохромно вдъхновение

Кралското лилаво е все по-модерно, а в сатенена версия придава наистина класен аристократичен вид.

Ефирно и в овързайс концецпция

Няма как да не се съгласите, че разкошно гладката пола изглежда по-елегантна от обикновен чифт дънки или панталони, предоставя достатъчно гъвкавост и удобство, за да бъдете облечени елегантно и класно. А дори да не изберете втален пуловер, хубавите линии отново са факт.

Или вдъхнете нов живот на гардероба си в офиса, като стилизирате сатенена пола с любимия си блейзър и същия цвят обувки.

 

Дори и известните не могат да устоят на сатенения нежен допир. Любимият ни Алфи от “Емили в Париж” изглежда шеметно в сатенено предложение от Луи Вютон.

Коя сатенена визия е вашата?

Снимки:Getty Images

 

Елица Стойчева е завършила бакалавър Международни отношения, а след това тристранна магистратура Медии и комуникации в DFH, Deutschland и Université Nice-Sophia-Antipolis, Nice, France. Тя пише за различни сайтове и списания. Нейната страст са телевизията, рекламата, fashion събитията, биографичните мемоари, хубавите музеи и пътуванията. Освен като журналист, Елица работи и като дигитален маркетолог за едни от най- големите български брандове. Като лице на модната телевизия Code Fashion не спира да ни информира кой е властващият тренд всяка седмица в нейната авторска рубрика Trend of the week.