TREND OF THE WEEK:Рокля със сникърски

Април все още продължава да ррр-ка нерядко смръзяващо и не ни позволява да се разпищолим по голи крачета. 

Баба ми винаги казва “От краката в главата”! Затова Мили Момичета, обличайте се и се обувайте топло и добре, повярвайте ми пак може да бъде фешън.

Тази седмица ще ви разкажа как да сте ултрамодерни с хубава рокля и удобни сникърски. Тренд, който си проправя път от стрийт стайла та чак до червените килими. И е подходящ за офиса, за разходка, за пътуването, от което искате да имате хубави спомени и топ снимки.

ГОТОВИ ЗА РАБОТА

Блажени са дамите, чиято работа издъжра високия ток. Но повечето простосмъртни като нас трябва да тичат от задача в задача. Тук дългата рокля и равните сникърски ще ви помогнат да изглеждате хем елегантно, хем не прекалено наконтени и роматично небрежни.

ПО БЕЛИ ЧОРАПИ

Белият чорап освен нарицателно може да бъде поднесен и с вкус като само леко се подава от сникърса или равните мокасини. Или пък се заиграем с неговата дължина и го съчетаем с по-къса пола. Въпрос на усет и най-вече на първо място трябва да помислим къде отиваме.

САТЕНЕНИ МЕЧТИ

Класическите рокли тип комбенизон с тънки спагетени презрамки са на път да изместят задължителната малка черна рокля. Те търпят всякакви експерименти. И могат да бъдат еднакво секси и с висок ток, и с цветен сникърс. Разиграйте ги!

 

Мода

Свързани Публикации