TREND OF THE WEEK:С любов към снега

Тъй като зимната ваканция едва сега започна, въпросът на устните на всички е: Ще има ли изобщо сняг в бъдеще?

Тъжен факт е, че глобалното затопляне, което досега беше особено осезаемо в ниската и средна надморска височина, сега засяга и най-високите курорти. Какво ни очаква: отдръпване на ледниците, недостиг на сняг, скъпоструващ изкуствен сняг, затваряне на ски курорти. Знаете ли, че глобалното затопляне е около два пъти по-бързо в планинските вериги, отколкото в останалата част на земното кълбо. А в Алпите температурите са се повишили средно с 2 градуса от 19 век насам. Не ви разказвам тези негативни статистики, за да всявам страх, а само за да ви провокирам да обичаме още повече сега и да се погрижим да го има за дълго.

 

А ето и без какво да не тръгвате на ски, за да сте хем добре подготвени, хем да разгорещявате погледите по пистите.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CORDOVA (@cordova.co)

Снегът е мокър, това го знаят дори и децата, затова на първо време избирайте внимателно най-добрите водоустойчиви технологии и марки ски облекла. Термо бельото, топлата грейка и балаклавата също могат да се съюзят за топ тренди визия.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bogner (@bogner.official)

 

Ретро ски костюмите се завръщат страхотно напоследък. А и са прекрасна инвестиция, която можете да вземете от гардероба на мама и да оставите за дъщерята.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CORDOVA (@cordova.co)

Пазете снега и планината! Модерно е!

Мода

Свързани Публикации