Big Brother: Most Wanted 2018 се превърна в моден подиум

В понеделник Къщата на Big Brother отвори врати, за да посрещне едни от най-емблематичните риалити звезди.

Big Brother: Most Wanted събира силните играчи, които познават играта, участвали са в нея и преди, познават я и за тях това е нова възможност да тестват нови стратегии и да надскочат собствените си възможности, а точно това прави изданието специално. Под покрива на най-одумваната къща в България се събраха 13 звездни лица за едно невиждано до сега шоу. Ето с какви визии блеснаха съквартирантите на Big Brother: Most Wanted 2018.

Емануела бе първото звездно попълнение в Къщата в уникална рокля от Miravision.

Красивата Жени Калканджиева прекрачи прага на Къщата като съквартирант номер четири в елегантен панталон Shine, от Vanitta Fashion.

Малко след влизането в Къщата Жени и Емануела се насладиха на кратък релакс с нагряващите цигари Glo.

“Мис Плеймейт 2007”, Златка Райкова пък се довери на българския дизайнер Стоян Радичев. А за да бъде нейната визия наистина ослепителна, се погрижиха Топ екипа Момчил Спасов и Цецо Андреев. Златка Райкова пък е ръководител на модна марка “Bless by Zlatka Raykova” и това е най-голямата й гордост.

Малко по-късно прага прекрачи и Топ гримиорът Цецо Андреев, добре познат сред родните ни знаменитости. Той влезе в къщата навръх рождения си ден, като съквартирант номер шест.

За визията на Джулиана Гани, пък се погрижиха екипът на Djofra Fashion.

Бившият български футболист Благой Георгиев бе с перфектна визия, от Модна къща Агресор!

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Лайфстайл

Свързани
Публикации