Величието на Шотландия през погледа на Dior
Dior Cruise 2025 Scotland

Мария Грация-Кюри пренесе красотата на модна къща Dior в Шотландия и превърна градините на замъка Drummond във великолепен моден подиум

Ревюто Cruise 2025 на Dior в Шотландия започна под звуците на шотландска гайда и понесе 89 модела по стълбите и каскадите на градините на замъка.

Не за първи път Dior избира историческо място за представянето на своя колекция. Всъщност последното дефиле на модната къща в Шотландия е преди 70 години, когато мосю Диор прави ревю там. Той избира балната зала на хотел Gleneagles, който е съвсем близо до замъка Drummond.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dior Official (@dior)

Мария Грация-Кюри черпи вдъхновението си за круизната колекция от шотландската кралица Мария Стюарт, като едновременно с това отдава почит и на Кристиан Диор. Мосю Диор е бил страстен почитател на великолепието и историята на Шотландия. Колекцията е симбиоза между ДНК-то на френската модна къща и традициите и културата на Шотландия.

Тартан – емблематичният плат за Острова, е поместен грациозно в колекцията. Кожени елементи и царствени поли и рокли опасват моделите. Корсети, наметки и берети в каре също допринасят за шотландското усещане на дрехите.

Романтика, история и царственост се съчетават умело с познатите силуети на Dior и превръщат ревюто в едно своеобразно пътуване във времето. За пореден път Мария Грация-Кюри доказва класата на френската модна къща и дълбокото вдъхновение и уважение към работата си.

Dior Cruise 2025 Scotland Dior Cruise 2025 Scotland Dior Cruise 2025 Scotland Dior Cruise 2025 Scotland Dior Cruise 2025 Scotland Dior Cruise 2025 Scotland Dior Cruise 2025 Scotland Dior Cruise 2025 Scotland Dior Cruise 2025 Scotland Dior Cruise 2025 Scotland Dior Cruise 2025 Scotland Dior Cruise 2025 Scotland

Снимки: Instagram

Мода

Свързани Публикации