Дизайнера Vera Wang си партнира с френската луксозна компания за производство на сладки изделия – Ladurée.
Сватбени торти с крем от манго, малки кексчета и прочутите макарони с най-различни вкусове са малка част от новата сладка колекция на Vera Wang & Ladurée, озаглавена Vera Wang Pour Ladurée. Френската компания, лидер в производството на сладки изделия и основана през 1862 г., е и най-популярният продавач на макарони в света.
Самата Вера разкрива, че ,,кокосът е един от любимите й вкусове във всеки един контекст. Вкусът му е деликатен, но и комплексен, дори в комбинация с други, както и с различни мирзми.” Поради това, той присъства често в десертите. Подходът на дизайнера към тях е бил същия като този към дадена сватбела рокля, която тя би създала. Разликата е, че този път заигравката е с вкусове и текстури, а не с платове.
За класическата и минимилистична булка има торта цялата в бяло, а за по-смелите, десертът идва с черна панделка. Всички, които искат да се сдобият с торти могат да ги поръчат специално през цялата година, а макароните са лимитиран брой. Дизайнерските десерти бяха изложени на витрините на Ladurée Madison Avenue и из различни локации в Soho в Ню Йорк.
Най-малкта кутия с 4 броя макарони е на цена от $24, а най-голямата – 125 броя, струва $425.
Снимки: Courtesy of Vera Wang