Видео: Анджелина Джоли е новото лице на Guerlain

Актрисата Анджелина Джоли е новото лице на парфюма Mon Guerlain на френската марка. Според филиософията на новия аромат, Mon Guerlain е парфюм, подчертаващ женствеността, подходящ за силни, свободни и женствени дами, точно каквато е Анджелина.

Mon Guerlain е свеж ориенталски аромат, за неговото създаване са използвани екзотични съставки: лавандула от Прованс, жасмин от Индия, сандалово дърво от Австралия и ванилия от Папуа-Нова Гвинея. Всички заедно, образуват завладяващ аромат.

Бутилката на новия аромат е с формата на шишенце на алхимик, със златни орнаменти около капачката, които добавят още повече финес на продукта и го превръщат в истинско бижу!

Вижте и видеото на Mon Guerlain с участието на Анжелина Джоли:

https://www.youtube.com/watch?v=A0O6g4LZaQI

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.