Соул легендата Шаде с нова песен

Винаги е голямо събитие, когато страхотната Шаде представя нова музика.

Можем да кажем, че напоследък това не се случва особено често, поради което новото творчество на соул легендата се превръща в истинска новина за музикалните фенове.

Свързано изображение

През март Шаде представи първата си песен от 7 години насам. Парчето носеше името „Flower of the Universe“ и бе част от саундтрака на филма A Wrinkle in Time. Сега 59-годишната британка представи на феновете си и песента „The Big Unknown“, която ще бъде част от саундтрака на друга филмова продукция – Widows на режисьора Стив МакКуин.

Песента е написана от Шаде специално за финалната сцена на филма. Съобщава се, че тя е била помолена от МакКуин „да се вгледа дълбоко в себе си и да напише песен за загубата и оцеляването“. Песента пасва изцяло с цялостната атмосфера на филма, а Шаде отново доказва колко брилянтна е, ставайки дума за създаването на музика. Парчето ни е представено със специално изготвено лирик видео, включващи кадри от филма.

Саундтракът на Widows определено ще си заслужава. Освен Шаде, там ще можем да чуем още артисти като Нина Симон, а оригиналната музика към него е написана от великия Ханс Цимер.

Режисиран от Стив МакКуин и базиран върху книгата на Джилиан Флин, Widows е съвременен трилър с участието на актриси като Виола Дейвис, Мишел Родригес, Елизабет Дебички и Синтия Ериво. Участват още популярни имена като Лиъм Нийсън, Колин Фарел и Робърт Дювал. Филмът разказва историята на четири жени, които нямат нищо общо помежду си, освен това, че споделят един и същи заем, оставен им от мъртвите им съпрузи.

Източник: soundtrack.bg

Тя е лайфстайл блогър с интереси, свързани със здравословното хранене и начин на живот. По призвание писател, по професия бъдещ икономист. Тя води новата рубрика на Code Fashion "Здраве и красота".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *