Алекс Богданска на финал във VIP Brother
Целият екип на Code Fashion TV стиска палци на прекрасната Алекс Богданска за финала на VIP Brother

Финалът на един от най-рейтинговите риалити формати VIP Brother е тази вечер на живо. След 2 месеца разделени от света и близките си съквартирантите най-накрая ще разберат кой ще бъде победител.

Чаровната водеща на Дами Канят по Code Fashion TV Алекс Богданска е сред фаворитите на публиката. Целият ни екип стиска палци на красавицата! Сигурни сме, че тя ще бъде един достоен победител в играта! Тя ще мери сили за вота на публиката с Тото от Скандау, Джулиана Гани, Маргарита Хранова и Мегз.

Точно в 20:00 часа сядаме пред телевизорите за шеметното отборяване на последните минути от шоуто. Ако Алекс Богданска е и вашата любимка можете да я подрепите, заедно с нас, на номер 17 701!

 

Успех, прекрасна Алекс! 

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини

Свързани
Публикации