Време е да извадим палтата!
Палто Мода Есен-Зима 2023-2024

Официално и метеорологично вече е студено и дами, време е да извадим палтата!

Ако има нещо, което му харесваме на ноември, то е че е време за палто! Ново или старо? Вие избирате, ние ще се погрижим да ви запознаем с тенденциите.

Палто Мода Есен-Зима 2023-2024

Мъжката кройка – дамска кройка

Палто Мода Есен-Зима 2023-2024

Палто Мода Есен-Зима 2023-2024

Прави линии, леко оувърсайз кройка, широки рамене – мъжкото палто отдавна е във владение на женския гардероб. Дамите го предпочитата заради удобството. Дължината е под средата на прасеца и пази от студ и вятър. Вярно, по-лесно се цапа. Лесно се съчетава както с груби челси боти, както и със стилен ботуш на ток, защото контрастът е впечатляващ. Ако не си падате по този по-мъжки вариант, красивото палто с колан на кръста и вталена кройка е за вас.

Косъм и цвят

Палто Мода Есен-Зима 2023-2024

Палто Мода Есен-Зима 2023-2024

Късите или дълги палта с косъм (faux fur, разбира се) се върнаха в играта. Класиката в черно, бяло или кафявите тонове е добре дошла за есенно-зимния гардероб на 2023-2024. Секси визията на късото палто с косъм може да бъде разчупена с широк панталон или карго jeans и груби обувки. Дългото палто с косъм веднага навява спомени за ретро шик и е подходяща за вечерна официална визия. С хубаво палто, спокойно можете да облечете и ефирна копринена рокля отдолу, независимо от температурите. Напоследък кожените палта с косъм заливат улиците и с нестандартни цветове. По-пъстро настроените дами могат да се възползват от тази тенденция.

Шлиферът

Палто Мода Есен-Зима 2023-2024

Палто Мода Есен-Зима 2023-2024

Тренч или на нашенски език шлифер – любим, непреходен и вечен. Няма да ви стопли особено, но пък ще ви пази от дъжд и вятър. Затова е важно как “напластявате” дрехите под него. Класическият бежов цвят спокойно може да бъде заменен от маслено зелено или черно, в зависимост от предпочитанията ви.

A la Matrix

Палто Мода Есен-Зима 2023-2024

Дълго кожено палто от лицева кожа, задължително в черно. Няма как да сбъркате с подобен артикул в гардероба си. Носи вайба на Матрицата и филмовата поредица на Блейд и прави дамите, избрали това палто, в опасни изкушения за смелчаци. Определено подчертава женската сила, особено с класическо червено червило и чифт убийствени слънчеви очила. В случай, че се облечете от горе до долу в кожа и наметнете на раменете си подобно палто, считайте че всички ще ви гледат, но ще ги е страх да ви доближат.

И една друга категория палто – емблематичният teddy bear вариант, на когото сме посветили цял тренд, който да четете тук.

Снимки: Getty Images

Мода

Свързани Публикации