Will Smith с лимитирана колекция, вдъхновена от The Fresh Prince of Bel-Air (видео)
Сега почитателите на Will Smith и The Fresh Prince of Bel-Air могат да се насладят на специалната, ексклузивна колекция Bel-Air Athletics, включваща най-различни дрехи и аксесоари с интересен принт и носталгична нотка

Участието на Will Smith в The Fresh Prince of Bel-Air е значителна част от изключително успешната му кариера. Изглежда, че любимият ни актьор ясно осъзнава това и след повече от 20 години от финала на шоуто, той умело поддържа спомена за него. Единият начин, по който го прави, е именно новата ексклузивна колекция, изцяло вдъхновена от The Fresh Prince of Bel-Air.

https://www.instagram.com/p/B3FTk2LgNVu/

Лимитираната линия Bel-Air Athletics се състои от общо 26 дизайна, сред които има UV тениски, които променят цвета си при излагане на слънчева светлина, интересни анцузи, тениски, суитчъри, пръстени за телефон, чорапи, шапки, баскетболни топки, чанти за фитнес и дори освежители за въздух. Продуктите са на сравнително достъпни цени и се предлагат в цветове и шарки, съответстващи на училищната униформа на Smith от легендарното шоу.

https://www.instagram.com/p/B3QFLsHA4RY/

Типично в негов стил, актьорът промотира колекцията с изключително забавно видео в YouTube.

Повече за дизайните можем да научим и от официалния Instagram акаунт @freshprince, в който е пояснено, че линията ще бъде достъпна само до 14.10.

https://www.instagram.com/p/B3FSHADAnnn/

Снимки: Instagram

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Мода

Свързани
Публикации