XXVIII Фестивал на красотата и прическата

Тази година за 28-и пореден път Christian of Roma ви казват „Добре дошли на най-мащабния моден форум за професионалисти – Италианския фестивал на красотата и прическата“

От 29.03.2019г. до 31.03.2019г. едни от най-известните световни стилисти ще запознаят българските си колеги с последните новости от модните столици. Шоупрограми, технически семинари, демонстрации и презентации на иновативни продукти и техники ще зарадват гостите в Палата 2 на Международен панаир – Пловдив.

В годината, в която Пловдив е Европейска столица на културата, великата пловдивска актриса Цветана Манева ще открие “XXVIII Италиански фестивал на красотата и прическата.” Великата актриса на българското кино и театър ще пререже лентата и ще даде началото на грандиозния фестивал, който за поредна година ще плени всички с красота, естетика и атрактивни семинари.

Маестро Северио Палма ще представи семинара “ИЗКУСТВО В КОСИТЕ”

Той е талисманът на Италианския фестивал на красотата и прическата. Неговите чар и талант са пленяващи всеки път. И тази година Маестро Саверио Палма ще покаже магията на фризьорското изкуство, чрез шедьоврите в косите, които създава.

Семинарът “ИЗКУСТВО В КОСИТЕ” ще се проведе на 30 март от 15:00 часа в зала “България”, Конгресен Център на Международен Панаир – Пловдив.

В годината, в която Пловдив е Европейска столица на културата, великата пловдивска актриса Цветана Манева ще открие “XXVIII Италиански фестивал на красотата и прическата.” Великата актриса на българското кино и театър ще пререже лентата и ще даде началото на грандиозния фестивал, който за поредна година ще плени всички с красота, естетика и атрактивни семинари.

Италианският фестивал на красотата и прическата отдавна е институция, проправяща по елегантен начин иновативните тенденции във фризьорството и козметиката. Този статут на международния моден форум се признава от всички родни корифеи в бранша. Грандиозното събитие ежегодно събира в Пловдив световни асове – стилисти, колористи и гримьори, като същевременно създава неповторим бизнес климат за успешни контакти и реализирани професионални партньорства.

Италианският фестивал на красотата и прическата концентрира своя формат в рамките на едно издание годишно. То се провежда ежегодно в края на март в Палата 2 на Международен панаир – Пловдив. Организаторът „Christian of Roma” разгръща успешния му модел с реализиране на турнета из цялата страна. Те са своеобразна еволюция на Италианския фестивал и включват в уникален музикално-сценичен спектакъл атрактивношоу, обучителни семинари и последващи срещи с представители на брандовете и с именитите стилисти.

Италианският фестивал на красотата и прическата представлява едновременно арена както за представяне на най-новите колекции прически, на техники за постигането им и на революционни продукти, така и за  професионално усъвършенстване.

С утвърдените си традиции форумът функционира като среда, предлагаща достъпни възможности и за действащи фризьори, и за обикновени посетители. По време на 3-дневното събитие обучителни семинари текат на сцената, по щандовете на световно известните марки и в конгресните зали.

Ценен принос за развитието на фризьорството и гримьорството е провеждането на конкурси в категории за  ученици,професионалисти и възпитаници на центровете за професионално обучение.

Вижте повече тук.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.