Загина поредната Instagram звезда

Поредната интернет сензация загина трагично. Млада руска мотористка от Владивосток, е загинала докато прави трикове на пътя, съобщават руски медии и www.blitz.bg.

Моника е с над 140 хиляди последователи в Instagram, където освен с красотата си, впечатлява феновете си с опасни каскади с мотори.

 

Запалена по високите скорости, красавицата публикува десетки клипчета в социалната мрежа, как кара без предпазно облекло и изпълнява доста шеметни и твърде опасни трикове.

 

Ненормальная..

A post shared by @monika9422 on

При последното си каране обаче, губи контрол над мотора си и се разбива в загражденията край пътя. Лекарите, които са пристигнали на мястото не са успели да я спасят.

Това е пореден фатален инцидент, предизвикан заради желанието да се споделят шеметни видеа в социалните мрежи. Бъдете внимателни и не се превръщайте в част от трагичната статистика на жертвите на пътя.

 

 

 

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации