Започна записването за Playmate Of The Year 2018
Претендетките за титлата могат да се регистрират за участие в кастинга до 24 май

 

Записването за кастингите на най-желаната титла в България започнаха. Всички красавици, които искат да минат по стъпките на едни от най-успелите български като Николета Лозанова, Златка Димитрова, Маги Бадер и последната носителка на титлата Playmate 2017 Нора Недкова, могат да се включат в конкурса и да сбъднат мечтите си.

До 24 май, най-сексапилните момичета могат да изпратят свои снимки на cast.playboy@gmail.com. Претендентките ще се се включат в кастинг, а избраниците ще бъдат представени на пищни събития в най-хитовите заведения в България. 12-те най-изкусителни момичета ще се борят за титлата Playmate Of The Year 2018 през декември.

За трета поредна година организатор на конкурса Playmate Of The Year е DSG Production. След последните два конкурса, организирани от продуцентите Христо Сираков, Любен Дилов и Борис Гълъбов, титлата спечелиха едни от най-атрактивните родни красавици. През 2016 Playmate стана чаровната бизнесдама с безупречно тяло – Маги Бадер, която е и първата майка, носителка на титлата. Playmate 2017 стана известен с прецедентия “еко сезон” на конкурса, в който се включиха цели 13 претендентки, а повечето момичета бяха абсолютно натурални. Организаторите са подготвили поредица от ексцентрични изненади и тази година, но дали отново ще сменят трендовете – предстои тепърва да разберем.

Всичко около предстоящия конкурс и неустоимите изкусителки, следете във Facebook страницата на Playmate Of The Year Bulgaria

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации