Здравословен Великден с Дами Канят
На Великден „Дами Канят“ са ви подготвили един празничен епизод

„Дами канят” е предаване за свободната, уверена жена. Жената, за която няма граници, която открива и променя. Жената, която вярва в себе си! Също като любимата ни Ива Екимова, която от тази неделя, няма да грее от екрана на Code Fashion TV. Ива продължава да надгражда експертизата си и стартира нови, мащабни проекти, които ще разработва, не само с безупречен професионализъм, а ще озари с вдъхновение, всеотдайност и любов. С нетърпение очакваме Ива Екимова да се върне при нас, този път като гост, за да ни разкаже за тях.
Нашият екип изразява безрезервната си подкрепа към нея и работата й.
Пожелаваме й много успех! От тази седмица водеща на предаването ще бъде само чаровната Юлияна Дончева.

Юлияна, Силвия Недева, Кирил Горанов и д-р Смилен Смилов ще заредят празника ви с много настроение, полезни съвети и усмивки! Не ни пропускайте! 8 април, точно в 10. Само по Code Fashion TV!

„Дами Канят“, както и всички предавания на Code Fashion TV, публиката може да гледа в мрежата на VivacomMtel, Bulsat fusion, Виора Интерактив, Норт Вест Юнион, Силистра кабел, а вече и в цяла Европа, благодарение на Intelsat 904 45.0 и, разбира се, 24 часа, 7 дни в седмицата, в сайта на медията  http://tv.codefashion.bg/.”

 

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Събития

Свързани
Публикации