Жени Калканджиева и Милена Шаркова се потопиха в блясъка на перлите (Видео)

Maria Galland Paris представи Perle Sublime – лимитиран лукс  в Дипломатическа клиника „Мона Лиза”

На елегантно събитие в сърцето на София, за първи път в България бе представена изключителната лимитирана серия продукти и терапии Perle Sublime на Maria Galland Paris. Серията съдържа крем и серум, произведени само в 5000 броя, всеки с ръчно написан номер.

Линията е вдъхновена от блясъка на перлите и е създадена специално за дамите, които държат на уникалното и луксозното изживяване, търсейки видимите резултати. Серията на Maria Galland Paris е клинично издържана, а ефектът, който продуктите имат върху кожата са възможни, благодарение на подмладяващия комплекс и регенерация на кожата, които съдържа Perle Sublime. Безценните есенции са извлечени  от бял трюфел, 24 каратово злато, подмладяващи пептиди, комплекс клетъчен активатор
и комплекс от перли за порцеланова кожа с неотразим блясък.

Изключително леките текстури на продуктите са абсолютен триумф за кожата, а самата терапия Perle Sublime се превръща в уникално преживяване за клиента! “Усещането не може да се предаде с думи, то трябва да се изживее!“ – споделят клиенти, а впечатляващите резултати са видими само след 75 мин. Кожата е сияещо светла и видимо подмладена с Photoshop ефект!

Впечатляващата презентация бе направена от трейнъра на Maria Galland Paris за България  Лора Димитрова. „Блясъкът на перлите е Вашият блясък! Изживейте го!” – подчерта тя и разказа историята на създателката на бранда, която е извървяла дълг път в козметологията, за да даде на жените по цял свят един истински шедьовър.

На гостите бе представена и д-р Десислава Лекова, оглавяващ сектор дерматология и естетична медицина в Дипломатическа клиника „Мона Лиза”.

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Събития

Свързани
Публикации