Мила Маречкова

Жени на върха – Мила Маречкова във Fashion Lifestyle

Мила Маречкова е изпълнителен директор на „Бритиш Американ Табако България“. В уютната атмосфера на Kashmir Wellness & Spa, с чаша ароматно вино от Monte Zovo, Мила ще ни разкрие какви са модните тенденции на върха на бизнеса, защо обича работата си и как се е променил стилът й през годините…

В БАТ работи над 19 години на ръководни позиции в различни сфери на търговията и маркетинга, като участва в много международни бизнес проекти, а от 2013 оглавява компанията на пазара в България. За успешното ръководене на бизнеса на БАТ в България г-жа Маречкова е отличавана с редица престижни награди през годините. В този период компанията, която ръководи г-жа Маречкова също е носител на отличия и награди за постижения в своята бизнес дейност, сред които Работодател на годината за 2017 и 2021. Компанията провежда редица зелени инициативи и активно подпомага различни културни проекти и българското изкуство.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.